Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Šukat se dá kdekoliv ve vesmíru

01. 12. 2012
3
2
1098
Autor
Podracký

Ta ženská myslela rozkrokem. Teda pokud neřešila svýho manžela. Navenek fajn chlap, v reálu despotickej debil, kterej když čuchnul k panáku, byl schopnej vedle hospody vymydlit i celou přilehlou ulici.

Bylo mi to jedno, spal jsem s ní pro inspiraci a ne kvůli její rodině. Prostě vyklepat to do ní a pak na papír hodit těch pár myšlenek který mi po takový akci ještě v hlavě zbyly. Rozeslat je po redakcích a čekat až přijde nějakej honorář.

Měla fantazii. Dokázala, že jediná věc která se dá dělat kdekoliv ve vesmíru, je šukání. Uměla nastavit na autobusový zastávce úplně stejně, jako na zadních sedačkách auta, nebo opřená o strom na kterým zůstávaly hluboký zářezy jejích nehtů. Kdyby mohla, rozdala by si to klidně i s Armstrongem nebo Aldrinem na Měsíci, kdyby jí vzali s sebou.

- Miluju tě, řekla a rozplácla mi mokrý přirození plný mýho semene na břicho. Cítil jsem, jak mi pomalu stéká po boku a studí.

- Ale hovno. Jediný, co tě zajímá, je můj pták.

- Nejen, řekla a vyfoukla proužek kouře směrem ke stropu. Zajímáš mě ty. Seš zajímavej.

- Jenže kdybych byl kastrát, už bych nebyl.

Usmála se podala mi hořící cigaretu. Kdybys byl kastrát, mohla bych ti aspoň vylízat ten tvůj nádhernej zadek, a ty bys mohl vylízat mě. Usmála se. Bylo vidět, že ta představa jí viditelně zaujala.

- Na to nepotřebuju tebe. Vylízat prdel mi může půlka týhle planety a nemusím bejt ani kastrovanej.

Lehce se protáhla a přikývla. Pírsing v podbřišku házel ve večerním slunci zvláštní odlesky v zažloutlý barvě starejch ohmatanejch fotek. Takovejch co jsou na nich ženský v dlouhejch koupacích úborech na pláži, a usmívaj se do objektivu krabice divnýho týpka v obleku se škrobeným límcem. La belle epoque. Šukalo se úplně stejně jako dneska, ale prostě se o tom tolik nemluvilo.

- Na co myslíš?

- Na Grace Palottu.

Nakrčila lehce čelo a pohodila hlavou. Pravou rukou si, tak nějak mimoděk, hrála s jednou z bradavek. Teď se prsty zastavily a... Nějakej novej objev?

- Když připustíš možnost, že tenhle pták je v pozoru už zhruba od roku 1870, tak novej objev. Ale ne, prostě mi to světlo jenom něco připomnělo.

Pomalu, rytmicky mi začala tou roztaženou kundou přejíždět po rozkroku. Jako každá správná mrcha věděla úplně přesně, kam to vede.

- Manžel mi řekl že jsem mu zničila život a odchází.

- Proč?

- Protože jsem děvka a mám milence.

- A co ty jeho milenky?

- Ty se nepočítaj. Začínala zrychlovat. Cítil jsem jak se mi prsty zarývají do stehen ale směs chlastu byla dostatečně otupující aby mi to bylo jedno. ...Ale to je jedno. Zítra stejně přijde a on mi bude říkat, jak mě strašně miluje a že beze mně nemůže žít. Jenže já ho nemiluju. Miluju tebe.

- Ale hovno, miluješ mýho ptáka a to je tak všechno.

- No dobře, ale na něčem ten pták musí držet. Nebo ne?

- Asi.

- Tak jo. Miluju tohohle ptáka plus ten držák k tomu. A chci ho tam!

Šukat se dá kdekoliv ve vesmíru, napadlo mně. Ležel jsem na kraji lesa a po obloze letěla zběsilou rychlostí stříbrná tečka ISS. Je pondělí večer, jedeme třetí kolo.

Šukat se dá kdekoliv ve vesmíru, napadlo v tu chvíli Akihiko Hošideho a zamyšleně se podíval na Sunitu Williamsovou. Venku se mihnul modrý srpek Země a zase zmizel. Je pondělí večer a na orbitu se jede další kolo. Jenže zrovna Sunita? pomyslel si Akihiko Hošide a zahleděl se posmutněle z okna. Dvě nahý prdele na kraji lesa ale z vesmíru vidět nebylo. A tak se prostě jen díval do tmy. 


2 názory

aha...


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru