Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

KMADismus

19. 12. 2012
3
4
518
Autor
araldo

převzaté dílo od autora sysel123, bez jeho svolení

Prý píšu příliš negativisticky, tak jsem se rozhodl, že zkusím napsat i nějakou optimistickou věc. Začnu tím, že vám sdělím nevyvratitelnou pravdu, a sice že na průjem je nejlepší běh. Tedy ne že by přímo pomohl zbavit se průjmu, je to však ta nejbezpečnější a nejrozumnější věc, jakou v tu chvíli můžete udělat. A když to stihnete na záchod, je to potom důvod k radosti.

Ne, vážně, optimistické povídky mi jdou ještě hůře než ty negativistické (a mezi námi – to už je co říct). Na vše totiž pohlížím z jiného úhlu než ostatní lidé. Tak kupříkladu jsou někteří lidé zdrceni z toho, že Václav Havel, budiž mu boeing lehký, nepřišel na pohřeb Martina Jirouse. Když to ale vezmu kolem a kolem, Martin Jirous přeci také nepřišel na Havlův pohřeb… Haha.

Tohle je žumpa humoru, přátelé. Veřejný soupis všech špatných a nepovedených vtipů, které se mi navíc nepodařilo dostat do nějaké smysluplné podoby. Vím, že to jsou sračky, vím, že se nezasmějete, vím, že si ťukáte na čelo a říkáte si, co tímhle sakra autor chce říct. Nechce tím říct nic, blbci. Chci vás jenom trápit, chci napsat co nejhorší literární útvar, chci vás seznámit s uměleckým směrem, který se jmenuje kmadismus.

Tento směr umožňuje lidem s hudebním hluchem skládat melodie, umožňuje prasatům malovat obrazy a syslovi123 psát povídky.

Když jsem začal šířit myšlenku kmadismu, zjistil jsem, že téměř každý rád tvoří, jen o tom třeba ještě neví.

 

 

Zkuste se nad světem zamyslet kmadisticky a zjistíte, že celý vesmír v každém okamžiku rozhoduje o tom, zda dostaneme chuť na pomeranč či nikoliv.


4 názory

sysel123
25. 12. 2012
Dát tip

Tak jsem si taky přidal tip. Ani to není dopsaný.

Erotickej náboj?


sysel123
24. 12. 2012
Dát tip

Do prdele, tahle sračka má víc tipů než cokoliv jinýho, co jsem kdy napsal


Stavák
19. 12. 2012
Dát tip

má to erotickej náboj ;))

**


výborně.


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru