Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Satanisti

08. 02. 2013
0
5
514
Autor
Satanistka

Pár věcí o Satanově devateru:

1.SATAN znamená ukájení choutek nikoli odříkání!

2.SATAN znamená živoucí existenci,nikoli vymyšlené spirituální báchorky!

3.SATAN znamená neposkvrněnou moudrost,nikoli pokrytecký sebeklam!

4.SATAN znamená laskavost k těm,kdo ji zasluhují,nikoli lásku,vyplýtvanou na nevděčníky!

5.SATAN znamená pomstu,nikoli nastavení druhé tváře!

6.SATAN znamená odpovědnost vůči odpovědným,nikoli péči o psychycké upíry! 

7.SATAN znamená člověka jako pouhé zvíře,někdy lepšího,mnohem častěji však horšího než ti,co kráčejí po čtyřech,člověka,jenž se díky božskému duchovnímu a intelektuálnímu vývoji stal nejzkaženějším zvířetem!

8.SATAN znamená všechny tzv.hříchy,jelikož vedou k fyzickému,mentálnímu nebo emočnímu uspokojení!

9.SATAN je nejlepším přítelem,jakého kdy církev měla,jelikož jo po celá ta léta pomáhal udržovat v chodu!

Láska:

Láska je jeden z největších darů jaký můžeš někomu dát. Proto si pečlivě vyber komu ji věnuješ. Akt lásky si vyžaduje otevření se, odhalení vnitra tomu druhému, láska k osobě, která je jí hodna tě udělá silnějším. Láska je poctivou, když patří jen těm, kteří jsou v tvých očích vyvolenými. Milovat všechny je nesmyslné, protiřečí to principu moci. Největší zvráceností je „Miluj svého nepřítele“.

Moudrost:

Poznání je jedním ze smyslů života satanisty, kde cesta přináší větší rozkoš než samotný cíl. Vědomosti jsou moc. Náboženské dogma, slepá víra, přijetí něčeho bez výhrad tě přivádí do otroctví mysli. Ke všemu přistupuj kriticky, všechno přehodnoť!
 


5 názorů

příroda totiž se má natolik ráda aby chtěla vyhodit do povětří samu sebe ne? nastuduj dějiny. pak pochopíš, z čeho plyne dílo Antona LaVeye a ing.Josefa Veselého, že Satan je symbol sexuality a plodnosti, nikoli zkázy a zla. ju? :-o)


nepochopení této filozofie, milý zlatý. ale tvůj přístup je mi vlastni.


Satan je zkrátka čistý egocentrismus, což by vůbec nevadilo, kdyby byl jen jeden. Pokud se jich však sejde více, planetu sežerou a ještě ji při tom vyhodí do povětří. - což by nakonec také nemuselo vadit, ale v důsledku to zahrnuje sebedestrukci Satana a Satanů samotných (potažmo sluneční soustavy, galaxie atd. - zde přichází na mysl otázka, zda se vesmír expanduje rychleji než Satan - pokud ne, ten druhý má smůlu :D). nakonec ani to nemusí nikomu vadit, co komu záleží na jejich sebezničení. jen škoda té planety, na níž chtěl někdo žít.  


Josephina
10. 02. 2013
Dát tip

Jednotlivé body devatera si protiřečí, nehledě k tomu, že to napsal satanista, který řádně neovládá pravidla českého pravopisu. Ale všichni jsme na cestě poznání, i češtiny, takže chápu.


.dunaj.
08. 02. 2013
Dát tip

hah toto tu co robí? ale inak dost egofilný santa :)

 


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru