Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Jak se hladí labutě?

05. 02. 2002
0
0
1057
Autor
aelgar

Modrovlásce, mé padlé labuťce :-(

Jak se hladí labutě?

Po peří bílém jako sníh.

Jak se hladí labutě?

Po křídlech, po krcích.

Jak se hladí labutě?

Vždyť tak plaché jsou,

faleš a zradu nesnesou.

Labutě odvážné jsou v boji,

jenže lásky, té se bojí,

však bez ní žíti nemohou.

 

\"obrazek


aelgar
11. 02. 2002
Dát tip
Meggie... To jsem rád. To je ta nejlepší poklona. Nejsem žádný literát, prostě píšu když mi je smutno a to co si řekla znamená, že se mi trošku těch svých pocitů podařilo přenést i do těch písmenek :-))) Tedy :-((((

Meggie
10. 02. 2002
Dát tip
Já...musím říct, že mě to vzalo za srdíčko. Vás né?

aelgar
10. 02. 2002
Dát tip
jo jasně že je to můj obrázek :-(

Prokletí
07. 02. 2002
Dát tip
Proč hned tolik jedovatosti? Nejde o genialitu, "um" psavce. Já osobně se psát učím teprve pár let, nejsem nějak přeúžasný, jinak bych tu nebyl, abych se něco novýho dověděl a přiučil - v tom, dle mého, spočívá podstata Písmáčka... K "boji": víš, mě nejde o technickou stránku věci, jen že už je to trochu přepísknuté v literární pozici z hlediska textu... Já tu nehodnotím Tvé pocity či co, ale literární strán ku věci, která mi jednoduše připadá slabá, o tom to je... Hlavně se nežermež ;o))))) m.

Jitřenka
07. 02. 2002
Dát tip
Mě se to líbí.

Prokletí
06. 02. 2002
Dát tip
je to hodně blbé, přiznám si.... víš, říkankové rýmy "všeříkající" přitom nic neříkající obsah... labutě v boji? to je hodně přepísknutý keech... no nic měj se ;o) m.

Mořeplavec
06. 02. 2002
Dát tip
Není to blbé. Je to hezké. A jestli je ten obrázek od tebe a toto nebyl čistě literární server, dal bych za něj tip :-).

aelgar
06. 02. 2002
Dát tip
Neříkám, že je to geniální. Já psát neumím. Ale jsou to moje pocity. A labutě v boji? Než začneš kritizovat obsah uvaž, kolik víš o tématu. Labuť zabije i člověka, pokud ohrožuje hnízdo. Omráčí úderem křídla do hlavy a pak ho utopí. Už se to mnohokrát stalo. A boje mezi labutími samci nebo labutěmi a jinými ptáky jsou zcela běžnou záležitostí. Na život a na smrt.

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru