Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Zmizí každá vráska

11. 02. 2002
0
0
750
Autor
kalvi

Zmizí každá vráska

 

Odchází den,

střídá se s nocí

a přichází sen

o velké moci.

Je to nenávist?

Ne, je to láska,

s ní končí závist

a zmizí každá vráska.

 

Společný život

přijde s ní,

co bude šťastný

v každém dni.

Protože miluji tebe

a láska je v nás,

modré je nebe,

když s tebou jsem zas.


Margarettka
18. 02. 2002
Dát tip
Musím souhlasit s BLUEMIND. Je to dost sladké a málo hluboké...Nemyslim city při kterých to bylo psano, ty jistě hluboké byly, ale to jejich vyjadření...Spousta věcí se dá vyjadřit lepším opisem, hlubšími slovy, vetši hloubku...Láska je podle mě tak hluboká věc, že je skoro hřích psát o ni jen tak... Jinak basnička je pěkna, řikavá...tak proč ne..:-)

bluemind
11. 02. 2002
Dát tip
Necítím se povolán kritizovat, ale nemám rád básně, ze kterých je cítit jen hormonální láska, leze to ze všech spár písmen jako THC z očí feťáka. Projevuje se to šílenostmi typu láska - vráska, nebe - tebe. (Když už nic, tak alespoň Tebe - ono velké T by dalo poznat ženu jako symbol, ne jen obal na penis). Ale můj pohled na svět není tak fresh and young, možná je chyba, že nedokážu prvoplánové positivní básně vstřebat.

Drakkan
10. 02. 2002
Dát tip
3/5 taky celkem ujde...zkus jednotlivé řádky nějak preodloužit třebas pomocí nějakých příslovců nebgo tak něco...chválím sice rýjm, ale ten není zas tak důležitý....

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru