Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Zasněná holka s názorem

14. 06. 2013
0
0
418
Autor
paja94

Po delší pomlce bude naše setkání dramatičtější plný emocí nedočkavosti,strachu s odcizení.přitom se s tebou scházím každou noc,když zavřu oči položím hlavu na polštář usměju podívám se přes záclonu.duše volá dobrou noc a srdce políbení.odevzdám se své říši snu,tam už na mě čekáš ty. Když moc budu snít tak s kyticí rudých růží,jemným úsměvem a letmým políbení.za nedlouho stálá věta dávej pozor pájo a tvá ruka zbrzdí pád.sem ve tvém objetí slunce pálí a strácí se.vánek cuchá moje vlasy.západ line překrásnou barevnou souhru kouzel nočních světel.odraz od hladiny vytváří dokonalý třpyt na sněhových labutích těl.Pája stracenca v tajemnosti tvojich oči ,a ty překvapen krásou moji fantazie.na nebi černém hvězd milióny,ve svitu jasného měsíce,připadám si v bílých šatech jako malá princezna.v přítomnosti romantické harmonie ,a náklonosti moji omámené mysli ,tiskneš se a pošetpáš buď jen má.la omámena hloubkou oči. Jako slečna souhlasím.nakláním se k tobě s ladností svůdně,přitom šarm ,ani půvab a ladnostostLabutí povaha lehká namyšlenost,dábel v očích chtivé neskrotné ženy nebyly porušeny.moje odolávání v tobě vzbuzuje touhu,nevydržíš se jen dívat.bereš mě něžně kolem pasu věnujes polibek čekáš co bude dál.la se jen usmívám,tomu jak jak se díváš najednou zvedneš mi hlavu věnujes úsměv,hladiš mě po tváří a říkáš mi mám tě moc rád.to vhání mi slzy štěstí do oči, užívám si obětí. Jako když holčičku obejme dlouho stracený táta který se vrátil z války.teď však slyším ostré rány obraz se mi mlží,vrtím se na místě .A otvírám oči,je mi smutno,trochu do breku.Stýská se mi tom co v noci se mi zdálo ,a tak celý den myslím na to až zas půjdu psát,toto se mi v noci zdává .Cítím celkem dost joje to  tak.A toto je to štěsti který má každý člověk.. Ve snu mužeš být kým koliv.... zloděj poctivcem , drsnˇák romantikem .. Slepí lidé opět vidí a ochrnutí pobíhají.Ve snu prožíváš své sny i touhy. ... nebo tě pohlcuje svědomí a straší tě zlý skutky.

 

P.S

                  Radši budu snít jako malá holka , veřit v něco lepšího a pořád mít nějaký cíl a snažit se ho dosahnout snášet rány od života jít přes bolest akrvavé šramy dál klopítnout zvednout se a opět jít dál , než brát život jako trest utápět se v alkoholu, bez víry bez víry litovat sama sebe. Stěžovat si jak je všechno krutý... ano život je boj ale tak zasni se zvol si cíl a dej mu na prdel..... :)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru