Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Augustin Sokol alias Gugu. 83 bookface.

21. 06. 2013
0
0
425
Autor
Gugu

} Záverom srdečná vďaka za prečítanie. A prípadne aj za okomentovanie. Je to pre mňa vskutku tá najcennejšia informačná spätná väzba! Kvôli lepšiemu porozumeniu je ale potrebné sa preklikať aj cez uvádzané verejne prístupné webové stránky. Kontrakty na mňa: asokol2001@gmail.com ; SkypeName: Ing.Augustin Sokol ; + 421 944 115 001.

Úsek 83 bookface je pokračovaním predchádzajúceho úseku 82 bookface.

Druhý doplnok sa týka týchto zdôvodnení: Prečo som v predchádzajúcich piatich úsekoch 78 bookface – až 82 bookface uviedol práve takéto webové stránky? A nie onaké! Tie zdôvodnenia totižto súvisia s viacerými skutočnosťami: Môj príbeh Pieseň je dosť intímny. Preto vyžaduje prístup v postupných učebných krokoch. Sú to teda akoby lekcie intimity. Takže, po prvé, je to úsek 78 bookface: Dal som tam stránky, ktoré sa vyhľadajú s kľúčovými slovami: mozart (wolfgang amadeus mozart) – movie trailer – 8 oscars youtube; amadeus movie directed by milos forman youtube; kouzelny klic; psychiatricka lecebna bohnice; psychiatricka lecebna opava. V tomto prípade je to zdôvodnenie celkom logické: Veď vyhľadané stránky predsa evidentne súvisia s textom tohto úseku. Po druhé, je to úsek 79 bookface: Dal som tam stránky, ktoré sa vyhľadajú s kľúčovými slovami: one flew over the cuckoo's nest trailer 1975 youtube; bibliaaty sk pies 7; prelet nad kukaccim hnizdem wiki. Tu je už zdôvodnenie menej logické. Ale je to celkove v pohode: Lebo čo sa týka Šalamúnovej Piesne piesní, tak tam to je v poriadku. Pieseň je priamo uvedená hneď na začiatku textu. Nuž a uvedenie ďalšej stránky je taktiež patrične zdôvodnené. Citujem: „Napríklad, sú to stránky, ktoré sa týkajú príbehu, ktorý je umelecky veľmi pôsobivo stvárnený v románe Prelet nad kukučím hniezdom. Je to z dôvodu, že aj môj príbeh bol podobný. Lebo aj ja som sa na psychiatrii vlastne iba zašíval. A to kvôli tomu, aby som sa vyhol trestnému stíhaniu. Je to stará a dobrá finta.“

Keywords: {

intimacy 2001 trailer youtube

http://www.youtube.com/watch?v=od78dOxzpSY

caroll baker 1975 private lessons italian cult youtube

http://www.youtube.com/watch?v=ITc5q2r2rn0


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru