Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Kutil

30. 06. 2013
0
0
280
Autor
Anagel

 

Neskutečné eskapády mě provází celým životem…

Popravdě jsem velice osamělá rozvedená ženská vlastnící  100kg živé váhy, která hrozně moc touží začít konečně žít spokojený a klidný život s milujícím Princem po boku…jo jenže vem na dlani chlup když tam není…že?

 

 

 

 

Rozený kutil

 

 

 

x - zavřít

Rozený kutilR

 

Tak mi ten den hezky začal. Úžasný telefonát hned po ránu mě náležitě zvedl ze židle…Nemám náladu, nemám čas, mám moc práce nehodí se mi to a zjednej si firmu. A tak dále, a tak dále…bla,bla…Prostě báječná snůška výmluv. Neřešit to je to pravé. Jako by nestačilo, že jsem v noci marně bojovala se psem o postel./mrchajedna/.
 Je zajímavé, že člověk když něco potřebuje tak se všichni kamarádi někam ztratí. Já totiž potřebuju položit a hlavně koupit plovoucí podlahu.Nevím jakým záhadným způsobem se mi tenhle nápad dostal do hlavy ale budiž! Našla jsem si na internetu spousty teorie a rad. Vybavená všemi nesmysly, poučkami  z internetu jsem se odvážně pustila do Baumaxu. Jelikož jsem od přírody skrytý talent, nedělalo mi žádný problém odborně a prakticky vysvětlit co vlastně chci. Sice na mě koukali jak na magora, ale já se nedala. Hlavně nezapomenout ten nesmysl pod podlahu. Na dotaz  prodavače kolik že to balíků vlastně chci jsem mu sdělila že sice jich bude víc ale pro začátek mi stačí jeden. Netušil chudák, že pojedu asi tak 29x než je všechny dopravím trolejbusem domů. Neb jako vždy nikdo neměl čas. První balík jsem odtáhla trolejbusem:o)).Gentelmani ještě nevymřeli řidič se slitoval počkal.
Chudák a to ještě neví, že pojedu asi 29x.
Pak že bez chlapů to nejde.

Tak další balík je doma.

Tolik studijního materiálu jako je na internetu o podlahách jsem ještě neviděla.

 Vybavení mám což je důležité.

Odhodlání taky.¨

 Ještě pokus o zlomení kolegy který miluje špagety a mou kolegyni. Sice nevím jak ukecám kolegyni ale špagety umím výborně. Navařila jsem jich pro jistotu hodně.Nakrmený chlap je poklad.

  No a pokud to takhle bude pokračovat tak podlaha bude. Gumovou paličku /asi na poklepání na hlavu ,co jsem si to zase vymyslela za kravinu/jsem našla ve sklepě. Klíny sice nevím na co jsou ale mám od souseda.Tak ještě 10balíků a je to.Jo pilu tak tu mám taky ale úrazové pojištění ne. Sakra to tady ale není napsaný.Jsem holka šikovná kašlu na pojištění.No a vdávat se kvůli podlaze nebudu a pánové já to zmáknu./doufám/ Čekám asi hodinu s hrncem špaget a nic.

Je mi jasné že si to kolega rozmyslel. Od 6h ráno tedy stěhuju pokoj vybavená všemi možnými klíči montuju nábytek po 2 a půl hodinách je pokoj prázdný.mezi tím jsem měla asi 15tel hovorů od známých jak na podlahu ale samozřejmě nemají čas.No a tak jdu položit ten nesmysl pod plovoucí podlahu a chytrá jak rádio /poučená z netu a kamarády/jdu na to.No uvidíme třeba si otevřu firmu Pat a Mat.Odpoledne přijde má sestra která na rozdíl ode mě má 158/40kg a bude mi prý pomáhat/do hrobu/. Jediná výhoda je že nechce za pomoc horentní sumu peněz, ale něco dobrého uvařit. A druhá vlastně že jí můžu nadávat a ona mi nic neřekne... Aby toho všeho nebylo málo byla jsem ve sklepě a když jsem přišla nahoru naše milovaná Roxi/8 měsíční puberťačka Amerického staforda/ se rozhodla že sedačka v obýváku se jí nelíbí tak mi kus okousala. Chtěla jsem jí praštit a vylila kýbl s vodou přímo pod vytažené postele z pokoje. Nevím asi si jako abstinent otevřu flašku nebo se půjdu oběsit ale už se chlapům nedivím když při kutilství tak nadávají a jsou důležitý.Pes přežil a já se uklidňuju psaním tohohle blábolu... Lenka dorazila na vteřinu přesně. Skoukla co jsem koupila rozdělila práci a šla na špagety. S velikým kláním se semnou pustila do podlahy.Na námitky že s kotoučovou úhlovou pilou fakt neumím mi sdělila že jí to fakt nezajímá ať řežu.Po dlouhém vyčerpávajícím boji s prkny a pilou je podlaha  položená já jsem zničená a ségra plná elánu.Umím řezat na kotoučové úhlové pile. Prsty mám všechny,rozum žádný :O).Stejně se to bez chlapa neobešlo skříň byla jak železná.Zlatý soused.Hned utekl.Prostě se mi ta podlaha povedla.Uzavření podlahy bylo sice na prášky , ale je to.Segruška na zabití. Měla by jít do armády nebo dělat dirigenta. Buzerovat a dirigovat umí obstojně...Já jsem tak dobráááááááááá!

 

to jsem si o sobě do dneška myslela.Opak je pravdou.Od rána jsem přebudovavala svůj pokoj.Tak že laminová plovoucí podlaha je už položená.Ještě pár věcí a je to komplet a pak zbytek../Úklid je strašný.Je to tady jak po nájezdu Tatarů.A zkuste dělat podlahu a mít za asistenty dvě čivavy!!!Co se týká mě?jsem totálně ale totálně na odpis... ALE ZVLÁDLA JSEM TO! POLOŽIT PODLAHY DO DVOU POKOJŮ.TEDA S JEDNÍM POMOHLA SEGRA... venku azuro, sluníčko hřeje a já jsem totálně odepsaná.Nemůžu se ani hnout jak mě všechno bolí.Tak takhle blbej nápad mohu dostat jen já.Ale za odměnu to vypadá strašně pěkně, hlavně jsem pochopila proč se chlap tak strašně vyhýbá malování a pod.Už se nedivím!!! A to mě čeká 6 odpoledních v plném nasazení!!! No tak to je taky úžasná představa. A největší sranda je že dnes volal brácha zda nepotřebuju pomoct že má volno./včera nemohl hajal/.

Dnes je mi na nic jdu vynosit staré koberce /s odpadem už jsem běhala v noci po kontejnérech:o)) hlavně ten těžkej krám zvaný úhlová kotoučová pila a pak hurá do zaměstnání. Strávit osmi hodinovou směnu po téhle šichtě bude opravdu nádhera:o)Ale jak jsem napsala jsem prostě holka šikovná. Položím dvě podlahy, řežu pilou a nic. Jdu si rozkrojit rohlík a jeto na dva stehy. Když jsem líčila doktorovi co jsem dělala, nechápal. Prostě chlap. Nejsem zarytá feministka to ne, ale nepochopím, jak se může divit. Asi není takový kutil jako já. Prostě holka šikovná!

 

 


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru