Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Měsíce...

08. 02. 2002
3
0
1129
Autor
Blaznivkaaa

Joooo čtyři měsíce to je spousta zážitků...spousta věcí co se kdy udála...je to jen takový shrnutíčko jak se seběhlí moje city... a tak vůbec...no je to hodně slabý dílko...ale už je...

Po měsíci lhaní...hádek,

já furt Tě tady mám,

vzalo mi to další nádech,

srdce vyprodanej krám.

 

Po dvou náhle...najednou,

láska sílí o moc víc,

lži ty už nám nejedou,

už tu není ostrá mříž.

 

Po třech je tu velkej cit,

držíš mě už jenom Ty,

zmatek citů, ten v nás chcíp,

snad dospěla jsem z puberty.

 

Po čtyřech už znám jen naší lásku,

co nalézám jí každý den,

náš vztah byl v prvním na provázku,

teď sílí jako stromu kmen...


Kittie
17. 02. 2002
Dát tip
Máš recht, že to dílko je poněkud slabší.. ale o to teď nejde viď. Proč jsi vlastně psala to shrnutí? Sama pro sebe? Chtěla sis něco ujistit? Přiznám se že tomu "bilancování" moc nerozumim, nemám k něčemu podobnýmu buňky :o))

Quido
16. 02. 2002
Dát tip
Rika se ze opakovani je matka moudrosti ale myslim ze v Bacilove pripade to neplati...Promin,nemyslim to zle ale...zkus uz napsat neco jineho nez jen tisickrat to same!!!!

Krel
12. 02. 2002
Dát tip
hezké..

Bacil
11. 02. 2002
Dát tip
Já taky tipuju... neberte Blázňulce radost ze života :-)

Čmelák
10. 02. 2002
Dát tip
Souhlasím s Kukulichem, ale vydrž - další zajímavé okamžiky přicházejí v 5., 6., 7., 8., ... 59., 60., ... 120. měsíci,...

Marthin
10. 02. 2002
Dát tip
Ale já tipuju...Gastarbajtr je už moc přežilý..:-))Ty Tvoje čtyři měsíce jsou perfektně shrnuté...žádná slabota..:-)*

Gastarbajtr
09. 02. 2002
Dát tip
skoro 20 let je spousta zážitků a moh bych je shrnout asi takhle..: Každýho nesnášim když je mi blbě pomáhám kuráží mám něco v sobě serou mě cigára proto tak kouřim tradice neberu ale stejně je držim. Bojim se tramvají jet v noci domů potkávám pasáky a plešky k tomu nechodim brzo spát a pozdě vstávám když se pak probudim blbej xicht mívám. Názory, zlozvyky, měnim svý ideály častějc než hadry - čumim na seriály víc než co chci dělám to co je vhodný v hospodě u piva nadávám na podobný. Žeru co mám žrát říkaj to v televizi souhlasim co říkáš že lidstvo je v hrozný krizi nemám rád nic co nemá rádo mě směješ se dobře víš že jsme na tom podobně...Někdy jsem moc milej - to něco chci poslouchej všichni jsou šílený pokrytci jak mu to jde! Jak já mu závidim! příště to nedělám nikde vděk nevidim. Názory, zlozvyky, měnim svý ideály častějc než hadry - čumim na seriály víc než co chci dělám to co je vhodný v hospodě u piva nadávám na podobný. Žeru co mám žrát, říkaj to v televizi souhlasim co říkáš že lidstvo je v hrozný krizi nemám rád nic co nemá rádo mě směješ se dobře víš že jsme na tom podobně..

Kukulich
09. 02. 2002
Dát tip
neni to spatny...ale tip si mnohem vic zaslouzi Gastarbajtr...=)

Shaker
09. 02. 2002
Dát tip
Nemuzu nez souhlasit s Kukulichem!!!*** :o)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru