Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Abc

11. 09. 2013
0
0
398

názvy mě nenapadaj

Kousek chudoby

Na každé volání existuje odpověď, co ho zmírňuje, dokud se neutiší. Máte dost dobrý důvod nevěřit člověku, který vyhledává duchodvní literaturu. Nezastali byste se ho v žádném případě. Církev mi nabídla hřích a s jeho pomocí jsem se přiblížil lidem. Ale ještě víc cítím, že chci být zbožňován jako vášnivý, svobodný jedinec. Jaký základ to pro mě představuje? Člověk byl vždy symbol světa, dokonce i kvalit přírody. Ztotožňuji se s jeho idoly i ideály. Neboli, naučil jsem se, jak nejlépe uniknout skutečným věcem.

 

Ostentativní omnipotence

Když tančím s mužem, následuju jeho krok, mý klopýtnutí je půvabné, mým svázaným slovům dává směr, tu uvolněnou lež už nic netrápí a podobá se radosti. Skutečnost se vymyká mysli, strhla samotu, odesílá bázeň. Ve dvou jsme nesli stůl. Máš krásné oči! Sleduji jak krásná jsou tvá prsa! Tvoje stehna jaou jako silný zámkovitý tvar oblého schodu, kudy opatrně sestoupím. Bez ohledu na tvé jméno ve mě zraje každodenní pud.


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru