Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

IX. Poustevník

08. 11. 2013
2
4
549

IX. Poustevník

Ocitl jsem se sám. Druzí mají své starosti - jiné než já. Nerozumí mi. Nenaslouchají mi. Stahuji se do ústraní. Medituji. Přemítám o smyslu své existence, o své povaze, svých činech. Hledám cestu. Jsem opatrný.


4 názory

Lakrov
12. 11. 2013
Dát tip

> ... Zamyšlení nad Tarotem...nad každou myšlenkou - kartou - zvlášť...

Prohlédnu si je, ty tvé karty.


Děkuji za názory. Je tomu opravdu tak - jedná se o cyklus, jehož jednotlivé části, kterých je 23, zde postupně dávám do sbírky Zamyšlení nad Tarotem. Zajímavé jsou především jako celek, ale myslím, že je dobré až nezbytné zamyslet se nad každou myšlenkou - kartou - zvlášť, a proto jsem zvolil tento způsob zveřejňování...


Lakrov
11. 11. 2013
Dát tip

Na můj vkus je tahle miniatura až přiliš miniaturní, ale uznávm, že kus pravdy v ní je. Z té pořadové číslice lze usuzovat, že podobných "drobností" máš napsaných víc, a že jejich sestavením do jakéhosi "zákoníku" (bez ironie) či podobného celku, by bylo možná vtisknout celému takovému celku určitý směr, smysl. Takhle jednotlivě je (aspoň tohohle kousku) textu přiliš málo, aby mohl ve čtenáři vyvolat nějaké hlubší zamyšlení.

Děkuji za avízo.


Řekl bych poněkud podceněné, tedy kdyby někdo hodnotil, že...

jako celek (řekl bych že není konec) to na mě nepůsobí vůbec špatně. Takové esence příběhu/ů. Možná by chtělo trošku se rozepsat i po IX kapitolách je toho opravdu málo. Až přijdu na to jak odeslat pár lidem aviza tak to udělám. osobně by mě taky zajíml názor ostatních. 

Myslím že vzhledem k tomu, u kolika nesmyslů se vedou diskuze a tipy lítají sem tam,  by tohle zasloužilo pozornost. hawk


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru