Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

jarní tah šprčků

Výběr:
26. 02. 2002
8
0
1448
Autor
kirkov

A co jejich perličkami stříbra poseté hlavičky? Inu...ty na nás šibalsky blýsknou chytrým očkem a zaštěbetají \"Stííííbrt, stííííbrt.\" a my již budeme vědět, že to jako každý rok nás navštívili a z daleké, předlouhé cesty se knám vrací naší staří dobří známí. Šprčci.

Neměli bychom proto jen tak nečině stát (I když bychom jistě rádi, se jen tak kochali jejich veselým trilkem) s dlaněmi v klíně, a zvesela se pusťmě do díla.

Nejdříve vyhoblujeme podlážku smirkovým papírem o zrnitosti K20, pak jako již zkušení dřevobranci vyloupneme díru po suku jako vletový otvor.

Tiše jako myšky za opatrného našlapování se pak za touto improvizovanou pavézou přikrčíme (moc se nevrtíme).

Sotva jen uslyšíme to naším uším důvěrně známé \"Káách, kááách\" - pálíme broky Bereta S2 a to již i bez přílišného míření, i když každý jen trochu zběhlejší střelec ocení dobré služby zaměřovače Swarovsky.

 

Šprčci nás za naši vynaloženou námahu a píli odmění svou věrností a nikdy se neoposlouchavší písničkou jarního tání a pučení


Armand
08. 04. 2002
Dát tip
:)))*

Toxman
05. 04. 2002
Dát tip
Není to špačné :-). tip

houmles
27. 03. 2002
Dát tip
Klovat nebo neklovat? Plovte, pratele. A kdo chce plovat, musi mit co? Musi mit pod certici!

Síšek
28. 02. 2002
Dát tip
Ano, ano. Ještě je moc dobré dát pozor na fujavec. Neboť fujavec co ho zná každý cesťák, jelikož cesťáci mají se šprčkama velký zkušenosti, tak ten fujavec zapříčiňuje, že oni padaj do louže a když zas vyleťej, dělá to nepořádek. Tak je dobré a k tomu se přiklánim, že Impregnol je vyjímečné konzistence, ho lejt do těch louží. Hobluj dál.

Nuitík
28. 02. 2002
Dát tip
:o)*

Zbóďa
26. 02. 2002
Dát tip
Jo kamaráde ty z toho máš šprču, ale mě ty svině okřídlený ozobali celou mojí úrodu švestek. Nejdřív jsem se je snažil zahnat plašákem (rozříznutá plechovka a uvnitř je natažený voskovaný provázek a to ti dělá brajgl), ale oni vůbec nereagovali. Pak jsem si objednal jednoho submisivně založeného chlápka (přes Annonci). Oblékl jsem ho do takových kožených slipů (rudý býk) pak jsem ho nechl dělat dvě hodiny kliky, párkrát jsem ho praštil a za odměnu musel tejden, bez jídla, ty mrchy plašit. Voďobali i jeho. To už mě začali doopravdy žádná legrace. Šel jsem do obchodu a nakoupil jsem: Artemis 2100 - 7x50 - světelný bod (zaměřovač) Brokovou kozlici Ruger KRL 1226 (Ráže 12/12,hlaveň 26",černá.) A touhle výbavičkou jsem jim ty jejich nenechvý zobáčky rozstřílel takovým způsobem, že by je vlastni kvočna nepoznala (toho chlápka jsem si k tomu přidal). Hobluj dál.

kirkov
26. 02. 2002
Dát tip
Na Kozlice pozor snášejí křiklavě zbarvená vejce velikosti holubího vejce. Na tuto skvrnu naneste vrstvu Impregnolu a tento postup opakujte celkem pětkrát, po krátké odmlce podávejte s šperhátem narychlo spařeným ve vlastní šťávě (viz. moje bábovka).

Nechápu co je na tom ftipného. Ste asi pěkní cucáci voba vogaři. :)))))))

naopak, veselá kopo, já nechápu, proč ukazuješ tak veřejně svoji nedochápavost, kirkov je největší AUTOR, kterej se bůhvíproč snížil k tomu oblažit písmáci svým divuplným JASEM ! TIP muši buc!

kirkove, jsi velkej mistr slova, kurva

Jarek to vystihl, ostatně jako vždycky.

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru