Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Rozchod

07. 07. 2014
0
1
292
Autor
nepi.po.rybe

VYPADNI!! Rikala, tak jsem proste sel, vedel jsem, ze všechno, co mi vycetla je pravda, vedel jsem, ze za to muzu ja, ale včera, když jsem se ji tak zoufale snazil dovolat, to vypadalo spravne, v moji hlave. Vedel jsem, ze se pohádáme,  protože jsem ji nechal asi 20 zmeskanych horvoru a par nastvanych textovek,  ale jak jsem mohl tusit, ze je se mnou tak nestastna a rovnou nas vztah ukonci?

Jasne, uz včera jsem vedel, ze když se vrati domu, bude nastvana, ale byli jsme spolu devět let! Netusil jsem, ze to co delam, to ze ji vydiram a nadavam, vezme tak vazne, vzdyt me zna. Zaslouzi si nekoho jiného, je to moje vina!

Co vsem reknu, jak ted vypadam? Jako stihacka, která nenecha svou holku jit se pobavit s kamaradkama. Ted uz to vim, ale…mozna to dokazu ještě zvrátit, vzdyt jsme se milovali. Musí tady prece byt něco, cim to zase napravim, je skvela a ja ji miluju, chci ji zpet, presto, ze jsem takove hovado!

Neodepisuje na sms, nebere mi telefon, nejspis jsem ji ublizil, tim co jsem udelal, ale to prece není důvod  zachazet se mnou takhle necitlive, vi prece, ze ji miluju, chci s ni mluvit, normalne se ji omluvit, zeptat se, jestli muzu něco udelat, je to tezke, když me nenecha.. Mel bych se snazit dal a třeba ji i navštívit doma nebo to mam nechat plavat a zkusit to později? Bez ni je mi smutno, citim se byt osamely a jsem nestastny, chci ji zpet, je dokonala!

Konecne se mi ozvala, ale není mi lip, nechce me zpet, presto, ze jsem se omluvil, presto, ze jsem ji řekl všechno co chtěla slyset, nas rozhovor byl vlastne vstricne kamaradske povidani, tak proc me uz nechce, když vi, ze se dokážeme normalne bavit, když vi, ze si rozumíme, volali jsme si tak dlouho, copak me uz nemiluje? Byla to damska jizda nebo byla opravdu s nejakym chlapem a moje prehnana reakce pro ni byla proste záminkou? NE, to by neudelala, znam ji!

Co se to deje? Nereaguje, je tak chladna, jakobych celych devět let života stravil s uplne jinou holkou, je hrozne zvlastni, ze to prichazi od člověka, kteremu jsem tak dlouhou dobu veril, měli jsme spolecny život, rikali si všechno, byla moje skala…nebo nebyla?

Potrebuje nekoho jiného nez jsem ja, potřebuje nekoho, kdo bude stejne blaznivy, nekoho kdo s ni poleze na skaly a procestuje Evropu, me na to neuzije. Braval jsem ji na dovolene, kupoval jsem ji věci, ale ona byla vždycky tak trochu divoka. Potrebuje nekoho, s pevnejsi rukou, nez jsme mel ja, nekoho kdo ji bude drzet trosku zkratka, ale bude stejne dobrodruzne povahy jako ona, presto všechno si zaslouzim, aby se mnou mluvila, jeden telefon nestaci, potrebuju s ni mluvit!

Byla to záminka, ted to vidim, jak jinak by se dokázala chovat tak chladne, kdyby me milovala? Skoro jakoby ji to vůbec nezajímalo, mozna je dokonce rada. Nemusi se na me vazat, třeba jsem pro ni byl proste kotva, presto, ze jsem myslel, ze ji tahnu dopředu, delal jsem pro ni všechno, snazil jsem se, aby mela lepsi život, podporoval jsem ji, radil ji. Ani tohle neocenila, uz kvůli tomu by se mela chovat normalne. Trosku vdecnosti prece. Ted urcite vypravi kamaradkam o tom, ze se me konecne zbavila, ze konecne muze byt i s jinyma, není to ta hodna holka za jakou jsem ji mel, je to mrcha.

Kaslu na ni, všechno je to jeji vina! Ja jsem jen chtěl vedet kde je a co tam dela, protože jsem o ni mel strach! Ona se ani neuracila odpovědět a ted si zablokovala moje číslo? Takhle se k sobe lidi nechovaji! Urcite chrápe s jinym! Mel jsem se na ni vykaslat uz davno, je to nevdecna potvora, která si nezaslouzi  moji lasku! Celou dobu me využívala, buh vi, kdy me prestala milovat a zustala se mnou? Proc? Z ROZUMUM! Je to vypocitava bestie!


1 názor

Glomma
07. 07. 2014
Dát tip

Proč chybí háčky a čárky ?


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru