Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Trocha pochopení

14. 07. 2014
0
2
408
Autor
fajfos

Pochopení od můžu k ženám. Ale i naopak. Nejsme neschopní chápat. Jsme jen líní přemýšlet jak se druhý asi cítí. Proč se chová tak jak se chová. Hledat důvody. Jednodušší je často zavřít oči a nic nevidět. Utéct od problému, který, kdyby se řešil, by mohl bolet. Umlčet, to bývá nečastější řešení. Které ovšem nic neřeší…

Ženy, když se otočí k problému ve vztahu zády, záhy potká neznámý utěšitel. Přes jistojistě upřímně myšlený odpor k nabízené pomoci osamocená slečna často podlehne.

U mužů to bohužel tak nefunguje. Proto musí, při odvracení se od problémů, zajít za slečnami s problémy, které je ovšem nechtějí momentálně řešit.

Jen trochu pochopení…


2 názory

Janina6
18. 07. 2014
Dát tip

Jo, a ten překlep v první větě bych radila opravit. Vypadá to, že ti na úrovni textu vlastně nezáleží.


Janina6
18. 07. 2014
Dát tip

Ne všechno, co říkáš, platí vždycky a pro každého, ale ty to předkládáš jako "hotovou pravdu". Třeba s těmi utěšiteli, někdy se to jistě stává, ale rozhodně to není žádným pravidlem, z kterého bys mohl něco dál vyvozovat. Připadne mi, že se točíš v kruhu svých vlastních obecných tezí, a skutečný život zůstal někde mimo tenhle text...


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru