Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Sugestivní sexy sen

28. 07. 2014
1
1
239
Autor
Stjúdnt

Sexy sen v krizi středního věku

Tvůj starší kolega v práci vyfakoval manželku a začal si s mladší blonckou. Nebýt tohoto projevu nevyspělosti (nebo znovu objeveného alfasamectví?), nic by tě snad ani nenapadlo. Ale teď se nesměle zamýšlíš, jestli ti v životě náhodou něco neuteklo.


Trochu se ti dělá při předklonu pneumatika a nervózně ti je jasný, že to není správně. Přes Kunratický les se před chvílí přehnala přeháňka, ale teď už je obloha modrá s bílými obláčky a vane osvěžující vítr. Ideální moment s pneumatikou něco udělat. Vyběhneš a svižně přeskakuješ občasné louže, noha jen občas čvachtne do promáčené země. Dostáváš se do optimálního tempa - ani chůze, ani příliš rychlého, abys těch pár relaxačních kilometrů běhu v pohodě vydržel. Vítr se mírní, Slunce začíná pracovat a voda, která spadla při přeháňce se začíná odpařovat a vytvářet lehké dusno. Tvoje tělo začíná intenzivně vyplavovat pot i endorfiny. Necítíš se na 30+, ale mladý, lehký, hbitý a svižný. Celý les ti leží pod nohama, můžeš najednou běžet jakoukoli cestičkou, i do toho nejprudšího kopce. Kilometr sem, kilometr tam, dáš ještě jeden, druhý, třetí, pneumatika jako by nebyla. Jsi zpocený jak prase, ale tak je to správně, odplavit všechen stres. Najednou před tebe vběhne nejhezčí holka co jsi kdy viděl. Vidíš přesně kdy to bylo, tenkrát na střední na tom nudnym zámku, z jiný školy než kam jsi chodil, několikrát se na tebe usmála ale to bylo všechno. Kurvadrát, tenkrát jsi pár nocí jen snil, pak zapomněl a pak přišel cyklovztah. Nejběžnější rande bylo 100km+ na kole, na voliz málokdy nálada. Na šoust nikdy. Bylo to ale hezký, jenže nakonec nuda a konec. Znova ji vidíš na tom nudnym zámku, jak se na tebe usmívá a teď po tolika letech běží před tebou. Dokonalá prdelka kmitá sexy lýtkama po lesní pěšině. Taky zpocená jako prase, jenže teď to funguje jako afrodiziakum. Ahoj, čau, zdravíte se jako kdybyste se naposledy viděli včera. Pojď dohnat to, co jsme tenkrát prošvihli, říká, a najednou neoddychuješ při běhu, ale v nízkém borovém lese, kam není z cestičky vidět. Do kolenou tě tlačí kořeny, ale přirážíš jako šicí stroj. Mrdáš ji jako o závod. Napětí, potom proud a pořádnou mrdu zažívají i všechna nervová zakončení vás obou. 


Vzbudil ses v manželský posteli a tvoje žena se ustaraně ptá, Seš v pohodě? Hrozně jsi křičel. V postýlce spokojeně spí syn, kterýho jsi naštěstí nevzbudil. Jo jsem v pohodě, odpovídáš, dech se ti uklidňuje, tulíš se k manželce a uvědomuješ si, že opravdu jsi v pohodě.


1 názor

StvN
03. 08. 2014
Dát tip

Mno. Mozna bych doporucil vyhnout se pouzivani vyrazu jako vyfakovat nebo bloncku. Text to stavi jinam nez kde by asi mel byt. 


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru