Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Únava ze života

10. 03. 2002
0
0
1168
Autor
Vojta_Bíba

Pro zamyšlení nemocných. (Ich = německy já.) Dne 28. dubna 2000.

ÚNAVA ZE ŽIVOTA

Někteří maj zvláštní nemoc,

chtěli by pauzu, jo, moc,

protože jsou znavení,

žijou bez zastavení,

stále něco dělají,

stále s někým kecají,

furt se musí cos učit,

kámošama se mučit,

holkou se votravovat,

tím vším se unavovat.

Furt unavení školou,

znavení dlouhou nudou,

znavení zálibami,

utahaní fotbalami,

unavení ze všeho,

i z života našeho.

Ale spíš z života jejich,

ba i z, byť skromného, ich.


Vojta_Bíba
20. 04. 2002
Dát tip
Neznáš moje kamarády. Vědí, že si moc cením upřímnosti:-). Jinak jasně. Díky. Fakt moc díky.:-)

Aki
18. 04. 2002
Dát tip
maskot: já bych řek, že z toho bude nemocnej, chuděra... :o)) já neumím a nepíšu negativní kritiky, když mě něco neosloví, tak to prostě jen tak přejdu... ale tenhle klučina je asi ještě takovej nějakej nezkaženej životem, chtělo by to trochu ubrat na sentimentu... a ať se na mě nezlobí, ale moc talentu na rýmování zatím nepobral... a hlavně - stojí o vážnou kritiku - tak ho přece nebudu chválit, když ty jeho dílka jsou takový, jaký jsou... nebo jsem něco napsal špatně? :o)

Aki
18. 04. 2002
Dát tip
maskot: však já jsem taky psal ''zatím''... já ho vůbec nechci zrazovat od dalších pokusů. stejně jako ty, i já mu držím palce, ale to pořád nemění nic na mým názoru na jeho dílka... sám si o tu kritiku řek, je něco špatně na tom, že jsem upřímnej? moh bych ho tu klidně vychválit do nebe, ale k čemu by to bylo? a navíc, je to jen můj názor... stejně jako neberu tobě ten tvůj... určitě se najdou lidi, kterým se to bude líbit, ale mně prostě ne, no... ukamenujete mě za to? :o)

Aki
18. 04. 2002
Dát tip
maskot: jo... ježíbaby, zvonkový a zubaře :o)) a neříkej nikdo, Vojta se ještě neozval... třeba to bude on, kdo hodí první kámen :o))

Aki
18. 04. 2002
Dát tip
maskot: no, podle těch jeho básniček... možná, že jo :o))

Aki
18. 04. 2002
Dát tip
tak tak... lidi sou svině... eště že já sem jen barbar... :o))

Vojta_Bíba
18. 04. 2002
Dát tip
Za pár dní to budou přesně dva roky, co sem todle napsal. Hmmm, dneska bych už to asi nenapsal. Možná si myslíte, že moje novější vyjdou na stejno, ale to je fuk. Každopádně su moc vděčnej za každou kritiku, člověk přece potřebuje slyšet co je hnusný aby se moh zlepšovat (možná si Aki říkáš ale co dyž je to hnusný fšecko? že?). Je to taky vo tom, že já nepíšu básně za účelem aby to někdo vydal v sebraných spisech (i když i to by bylo moc hezký), ale píšu je asi hlavně kvůli sobě, a pak taky mým přátelům, kerý mě natolik znaj, že mě a mým básním rozumí, bědé v jaké situaci a jaké náladě sem to psal, s jakým cílem, s jakou myšlenkou, a je to fajn. Samozřejmě že i jim se něco líbí a něco ne. Tak už to bude dycinky. Díky autorek

Aki
18. 04. 2002
Dát tip
Vojto, já bych po tobě v žádným případě nechtěl šlapat, nebo tak něco... Něco jinýho je ale kritika od kamaráda a od někoho, kdo tě nezná. Kamarád ti totiž málokdy řekne, že to stojí za prdlajs... :o) já jsem neřek, že tvoje básničky jsou hnusný... jenom ne moc vydařený... chápu, že se v nich snažíš popsat svoje pocity... ale vzhledem k tomu, že se snažíš o básně rýmovaný, tak by se ti to rýmovat mělo... bohužel, v mnoha případech tomu tak není... nechci teď nějak rozebírat obsah nebo formu... ale když dvě slova končej na stejný písmenka, nemusí to vůbec ještě znamenat, že se rýmujou... příklad: Furt unavení školou, znavení dlouhou nudou, taky myslím, ne není dost šťastnej rým unavovat - votravovat... víš, je to takový moc násilný... není to o tom, kolik ti je, ikdyž je pravda, že ve tvým věku většina začíná a určitě se časem budeš lepšit. přečti si třeba něco od pina15, tomu je stejně jako bylo tobě, když jsi začínal... Vážím si toho, že jsi se po mých kritikách neurazil a přeju hodně štěstí @ki

Aki
17. 04. 2002
Dát tip
maskot: hele, a to myslíš vážně? :o)

Astalavista
10. 03. 2002
Dát tip
Tak to mi hlava nebere (fotbalami, jo?:), a ten závěr, toje naprostá anarchie, to nemá ani hlavu ani patu. Použiju svůj oblíbenej nástřel, že je to jak z dílny Leoše Mareše. Ještě kožich a můžou pršet lži....:)))

Krel
10. 03. 2002
Dát tip
Asta!!:-)))

Prokletí
10. 03. 2002
Dát tip
Vojto, zkus to rozrepovat a tvař se drsně... budeš mít možná i úspěch ;o) Fuuuuuuuj m.

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru