Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Zahraničí

11. 03. 2015
1
1
465
Autor
Ferenaf
Jsem první lidská bytost v těhto končinách? A počítá se jenom první. Ostatní jsou turisti. Fajnšmekři. Konzumenti. Podepisujeme se to propastí jako prezidenti na mírový smlouvy. Kdo dosáhne nejdál bere všechno. Třeba svý vyšší já- posvítit si na svůj stín jako v noci na cestu. Zahraničí je zapomenutá vodou živou politá, progresivní psychedelická krajina okolo černobílýho filmu. Mozky tu poletujou jak motýli, s radostí fontán. Žijou tu děti, otvíraj brány. Dospělí tu berou drogy, poslouchaj hudbu, protestujou za mír, cestujou, meditujou, šukaj, emigrujou, sní a šílí. Doraž.

1 názor

eronidrian
12. 03. 2015
Dát tip

Je těžké to hodnotit, když člověk moc neporozuměl. Možná bys mohl udělat zjednodušenou verzi, kde bude méně cizích slov, bude snadněji pochopitelná. Text na mě působí, že by mi mohl říct něco hlubšího. Když ti chybí vážná kritika, tak to myslím vážně. =)


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru