Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Příliš velké nekonečno

21. 05. 2015
1
1
255
Autor
Johanka13

?Život není jednoduchý, to nikdo, nikdy netvrdil, ale máme jen jednu šanci ho žít. ŽÍT neznamená zjišťovat co je a co není správně, život je moc krátký na to abychom byli opatrní. A tak miluj, když je koho a když není, miluj sebe. Každý člověk by měl dostat druhou šanci, a pokud miluješ, jen dvě šance jsou málo. Říkáš, že jí miluješ víc, než východ slunce, víc než signály, které vysílá měsíc při úplňku, říkáš, že ji nikdy milovat nepřestaneš a ona ti věří a doufá, že nekonečná láska existuje. Žiješ jen pro ni, protože víš, že když nežiješ pro něco, zemřeš pro nic. Protože víš, že čas se nedá vrátit a každá hodina je stejně dlouhá, jako byla ta předtím a jako bude ta potom.

A připouštím, že ty hodiny kdy na tebe čekám, jsou nekonečné a hodiny kdy jsem s tebou, jakoby skončili předem, jen nevím, jaký to má smysl probouzet se do jednoho z těch nekonečných dnů bez tebe, po další nekonečné noci. Protože tě nemám a protože ty nemáš mě, zdá se, že všechny ty dny, kdy se snažím usmívat, jsou zbytečné. Neznám upřímný smích, jen upřímný pláč a upřímné oči se lesknou díky těm všem slovům, která si řekl a která si budu navždy pamatovat… 


1 názor

florian
21. 05. 2015
Dát tip

Spíš vyznání, nežli úvaha; ale čtivé i pro toho, komu není přímo určeno.


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru