Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

May24

30. 05. 2015
0
0
182
Autor
Kuntakinte

Vše kdo jsi ty je jedno tvoje velké zrcadlo, počínaje přírody samotné:o))))

halóoooooooooooo právě vysíláme. Vedeš-li s někým bitvu. V podstatě bojuješ sám proti sobě. Páč ta bitva, kterou řešíš je v tobě. A když říkám uzavři s ní mír, spatříš s dotyčným navždy mír. I kdyby tvé dítě v trapu bylo, buď si jistý, že tě zrcadlilo. Páč to co vidělo se v něm hluboko zakořenilo. I kdyby tvůj partner v průseru byl nikdy bych už sobě neublížil, tak, že bych se na jeho úroveň ponížil. A v jeho emocích křívých svíjel se. Pakliže si zatoužil stát na louce, kde kvete kvítí, rozpoznáš, že v každém slunce svítí. Kdybych toužil pomoct někomu a on by byl v maléru, nekryl bych mu záda. Páč todle dělá spousta lidí, co se nemá ráda. Až když skutečně miluješ sám sebe, pochopíš, že jen jedna cesta ke svobodě vede a toť hluboký respect a láska k sobě samému, jen tak můžeš sebe i ostatní dostat z maléru. Pakliže děláš vrbu příteli, jenž své problémy tobě blije. Povím ti, že se mu neuleví ani na chvíli. Páč jste se oba do problému zazdili. Nejlepším psychologem i přítelem je ten, jenž zná sebe, ticho a radost, jenž se z něho dere a svým tichem a radostí záludnou, léčí děti kolem sebe. Takže kamaráde, toužíš-li druhému sílu dát, sílu sám sobě prve dej a pak pochopíš, že máš i sílu a hlubokou víru spatřit i v druhého sílu. Pač jak ty sladil si se s tím kým skutečně jseš, pak už chápeš, že i on má svobodnou volbu a tím tak rozumíš, že i on má v sobě vlastní víru a tím tak kruh v sobě uzavřeš. Uleví se tobě i jemu, pač tvůj strach či problém tvůj, rozplynul se v prach a on konečně může dýchat zas. Navíc ty sám, začínáš zrcadlit mu jas. A světlo v tobě a představa o kráse transformuje druhého, páč má možnost poznat se v tobě, kde zastavil se čas a kde vládne jenom tvůj vnitřní jas:o))))

S láskou Valda, já vím, je to sólo cesta. Avšak mrtě inspiruje a vám už díky tomuto nastavení nikdo a nic neubližuje. Navíce chápete svobodnou volbu každého a hold někdo rád miluje pořád dělat mrtvého:o))))) Tak adiéééééée sám sobě škodíš dítě rozmilé heart emoticon a nebo taky ne.

Strach o druhé i když blízcí ti jsou, zabíjí vlastní moudrost daného a ani tebe, jeho ke svobodě nevedou:o)))


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru