Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Budoucnost je v p***

04. 06. 2015
2
10
528
Autor
Baus-idk

Tohle je v prdeli! Zasranej svět! Kam se lidstvo dostalo za pár století, kurva! Zmrdi jedni! Zvednu hlavu a naposledy se rozhlédnu po našem světě. Hovno, nikde nic není! Není na co čumět! Písečné duny všude, jedové výpary a ty posraný stvůry! Kurva z čeho se vlastně vyvinuli?! Nemusím se oni otočit a už je zase vidím. Ty hnusné zkurvené zmrdy. Vychrtlé, šedivé, rychlé a příšerně inteligentní stvůry! Říkávalo s ejim různě, ale žádný název je nevistihl. Ti zmrdi vidí zvuky, je to na hovno! Nikdo před nimi neunikne, všude vás najdou a nikdo nikdy nepřežije. Rozcupují vás na kusy, rozthají vás. Utrhají končetiny, vyrvou vám srdce a hodí ho svejm mladejm. Na ty zkurvený zmrdy neplatí žádná zbraň, musela by to být přímá rána do hlavy, ale to nejde! Je to tak zkurveně rychlý! Inteligentnější než sme my lidi. Lidi a tady? To už vlastně neexistuje! Ani bych se nedivila, kdybych byla poslední žijící člověk na zemi. Tyhle stvůry vás roztrhají a neváhají. Ti obří červy pohltí vaše tělo a rozmělní si ho. Ten hnusnej hmyz nejde zabít! My lidi jsme pro ně dobří přenašeči vajíček. Obří ty vole. Skoro jak my. A královna? Ta by se robnala náklaďáku. 

V týhle p*** světa už není nic kromě těhlech zmrdů. Je jasný že svět dospěl ke svému konci! Žádná zeleň jak známe ze starých filmů nebo knížek. Jenom smrt a utrpení. Ti zmrdi tu sou všude a nemají slitování, mají pouze HLAD! Sežerou vás zautočí na vás... nezájem jak starý jste. Už si mě všiml. Takže zbohem ty posranej vymrdanej světe! Alespoň už neuvidím nic a budu mít klid. Bejt v tomhle je jasný peklo jasná smrt jasný utrpení.


10 názorů

Baus-idk
12. 06. 2015
Dát tip

Já si vybírám jméno podle svého skutečného. To vysvětluje to Baus, asi neznáš pojem přezdívky, jelikož tohle je má přezdívka! A ,,idk" znamená z anglického překladu já nevím, neboli i dont know. 

Agrasivní? To jsi vzal/a kde? kdybych byla agresivní vypadalo by to ROZHODNĚ jinak. S někým jako jsi opravdu ztrácet čas nehodlám. Nemáš-li názor na děj tak mi, prosím, nekomentuj moje povídky. Nějací lidé nejsou na tyto řeči zvědavý. Děkuji.


Baus-idk
12. 06. 2015
Dát tip

Lalulá = Jestli má prdel 4 písmena tak jsem čínský bůh srandy. Jestli jsi si nevšimla má to být p**a. Doufám, že ti to dojde, protože tohle může napsat opravduz idiot. Bez urážky. 

Zdenda = máš pravdu.A děkuji!

Informace pro Lalulá, nebo jak se píše, protože je to tálně po**aně blbá přezdívka, v názvech se nesmí používat sprostá slova. V textu ano, a ještli toto nevíš, tak si zopakuj střední školu.


Baus-idk
12. 06. 2015
Dát tip
Úvaha o budoucnosti.

Baus-idk
11. 06. 2015
Dát tip
Děkuji, i když znám lépe popsané :)

Je to luxusní Barčo.. :) (y)


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru