Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Pokud jsi mě miloval

23. 08. 2015
0
0
241
Autor
Johanka13

Ztraceni v bludišti citů, před kterým jsme kdysi stáli a smáli se lidem, co nemohli ven… Dlouhé cesty od všech, od všeho a hlavně od sebe. Ztratili jsme jeden druhého a už neexistuje cesta, která by nás spojovala. Dělí nás dlouhá doba, dlouhé kroky, city které postrádáš. Říkáš, že jsem ti vzala důvěru v lásku, že nevěříš ve druhou šanci a nevěříš na změnu lidí. A já udělala pár chyb, vlastně jsem jich udělala moc, ale ty jsi mě opustil v těch nejhorších chvílích, nestál jsi po mém boku, když jsem tě potřebovala, neobejmul jsi mě, když jsi viděl, že pláču a nechytil za ruku, když jsem se bála. Nemyslíš, že je to horší?

Miloval jsi mě, říkal jsi, že mě miluješ, jako nikdy nikoho, ale já už ti nevěřím! Už ti nevěřím nic, omlouvám se za svoje chyby, omlouvám se, že jsem si tě nevážila od začátku až do konce, omlouvám se, že jsem nebyla nejlepší přítelkyní, ale ty ses otočil zády ke mně, i k mojí lásce a věř, že už ti žádná takovou lásku jako já, nedá!

Láska nekončí ze dne na den a tak mi netvrď, že pokud jsi mě miloval tak moc, pokud jsi myslel vážně všechno, co jsi mi říkal, teď mě zvládneš nenávidět. Přes všechny chyby, sám víš, že tak moc jako já ti žádná nikdy nedá, přes všechny chyby ti s žádnou nebude tak jako se mnou, pokud jsi mě miloval. Protože můj úsměv byl stejný jako tvůj, takový, který už nikdo nikdy neuvidí. 


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru