Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Láska jedné noci 2

06. 11. 2015
1
2
236
Autor
Johanka13

A pro ty hnědý oči, bych obešel svět. Angie. Znovu ji vidět, vidět její dlouhý vlasy do pasu, dotknout se jejích potetovaných rukou.
Vidět ji nahou, jen tak.

Už je to dlouhá doba a tu holku mam furt v hlavě. Neviděl jsem ji nikdy před tím a nikdy potom a přes to každý den chodím ulicemi a doufám. Pravděpodobně si mě nepamatuje, když ji tenkrát nezajímalo ani moje jméno.

Otec už mě dávno nebije, už nebije nikoho a já jsem furt debil, furt ten kluk co nosí po kapsách zmuchlaný startky, který mizí stejně jako životy kolem mě. Jen ta láska k ní ne a já furt doufám.

Denně potkávám holky, který o mě ještě furt nemají zájem, denně jsou moje kalhoty ošoupanější, než den před tím. Jen si troufnu říct, že se to nevyrovná ošoupání mojí duše. Možná už mi chátrá i obličej, což by bylo divný. Nejsem starej... Ale ať si mě představíte jakkoliv, věřte, že je to mnohem horší.

Nemám velký cíle, ani plány, ale žiju. Jen nevím jakej to má smysl, bez tý holky s potetovanýma rukama.

Jsem nikdo, ale je to fajn, vím, že i pro nikoho tu je někdo. A já si vybral JI. 


2 názory

K3
06. 11. 2015
Dát tip

Je to hezky napsaná báseň v próze. Upřimná zpověď. Takové texty se mi líbí. Někomu se to asi bude zdát málo, ale pro mě toho je dost. Tip.


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru