Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Yellow T-shirt 2002

20. 03. 2002
0
0
1021
Autor
Beast

Ale nikomu to neříkejte!!!

"Tak už ho mááám!!! " zaznělo dnes ráno na chodbě našeho ústavu. Po dlouhých třech měsících plných příprav a nepovedených tréninků se mi podařilo vybojovat žlutý trikot továrního jezdce - artefakt svou pověstí srovnatelný s ježkem v kleci. A oč vlastně jde? Dlouhé týdny se chlapci snaží získat tuto slavnou textilii, ale někteří prostě nemají šanci.

Například takový Giovanni - již tolikráte se pokusil ztéci onen nepřekonatelný symbol mužství, ale vždy mu nezbylo než odkulhat se staženým ocasem. Ne každý se může pochlubit svým jménem vyšitým na zadní straně trika - toto privilegium přísluší pouze těm nejsilnějším a nejodvážnějším. Ano, triko dělá z chlapců opravdové muže! A jedním z nich stal jsem se dnešního památného rána i já. Je to krásný pocit, věřte mi.

 

"Post Scriptum" aneb "Deus ex machina":

Nyní již máte dost indicií, abyste odhalili, kdo je....:-) Poslední nápovědou budiž nápis na přední straně trika:

 

VOMIT CUP 2002

:oD


papillion
13. 07. 2003
Dát tip
Objevili se jedinci, kteří jsou již dokonce čtyřnásobnými muži... A stačil jim k tomu časový rádius pouhého jednoho semestru. Nicméně Giovanni, ač snažil se usurpovat Trikot pro sebe i podlým podvodem, stále jest bez zápisu, což se rovná v jeho třiadvaceti letech stejné potupě jako by byl ve čtyřiceti panicem:)

Beast
21. 03. 2002
Dát tip
No, "hrajeme" s kamosema na kolejich, takze nikoho z nich neznas. Ale ja sampion rozhodne nejsem:-)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru