Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Písmák.cz

10. 04. 2016
1
53
465
Autor
Diamorphinee

Žebřík na zábřeží.

Písmák cz? Namyšlená banda, snobský čurák co si myslí že umí psát o motýlech. Filozofie.. k smíchu.


53 názorů


careful
11. 04. 2016
Dát tip

..jo a segra ta taky chvilku chodila s týpkem..taky fešák...říkal si Jerry, jmenoval se Jarda...ten taky strašně lhal, jak chodil s modelkama a moderoval a závodně jezdil a učí na vysoký... no ségra mu to žrala, nmě stačila hodina a věděla jsem, že je trochu divnej... ale ten prachy netahal, jen byl trochu patologickej, no:D

Dokonce jsem ho pak viděla v televizi, když se při záplavách vydával za nějakého armádního důstojníka a důležitě něco tvrdil ve zprávách...jsem měla dost a zajímalo mě, kde a komu švihnul uniformu...

 


careful
11. 04. 2016
Dát tip

MKbaby: je to OT, ale jsi mi připomněl Davida Pažouta. Ten takové věci vykládal taky a nejedna ženská mu na to sedla a on ji okrad... i nějakou zpěvačku:D...by mě zajímalo, co dělá dnes. Já s ním chodila na základku. Holkám se líbil a já věděla, že on je divnej... ony mi to nechtěly věřit. Neměla jsem důkaz, ale jeho chování...to jak nosil třídnici a oblékal se jak nějaký podnikatel už cca ve třinácti....  byl párkrát i ve zprávách jako sňatkový podvodník. Ale imho je prostě nějak divně narušenej a byl už jako dítě...


MKbaby
10. 04. 2016
Dát tip

Tady tě nikdo nekaká, Rumánku. S tím kakáním sis začal ty. Nekakej a nebudou kakat jiní.

Tak šup hezky pod deku, přikrýt, abys nám nenastydl, ještě něčím přikrýt nahou hlavu a hají pupí, Rumánku. Tak, hodnej, no...


MKbaby
10. 04. 2016
Dát tip

Zavři už už svá láskyplná očička, Románku, tem rumíček už taky nebumbej, hezky paleček do pusinky a hají pupí, ano? A když budeš hodnej, můžeš se z té stráně ožralej válet zas, ale až zítra, ju? :-)


MKbaby
10. 04. 2016
Dát tip

R.L. je prostě nadutec, který si myslí, že jediným měřítkem kvality poesie je kvantita jeho slintů. Ale ať si to klidně myslí, tím nikomu neškodí. On to ten server unese.

R.L. škodí tím, že svoje měřítka vnucuje ostatním a uráží všechny kolem. Ale to už tu bylo řečeno mnohokrát a ti, kdo chtějí vědět, vědí, co je to za kus a že mu pánbůh rozumu zrovna nenadělil :-) Vědí taky, že R.L. je tu jako autor úplná nula... kdyby byl tak kvalitní, jak si o sobě myslí, asi ho bude číst, pochvalně komentovat i tipovat víc lidí než obvyklá dvě a někdy i tři jména, z nichž jedno smrdí alternickem :-P

Aleši, mně to připomíná jednoho chlapce, který se před časem přilepil k naší skupince lidí, které spojuje společný koníček týkající se historické techniky. Chlapec, tehdy cca sedmnáctiletý, všem vyprávěl, že je scénáristou pořadu Věřte - nevěřte, vydával se za majitele produkční firmy, cpal všem, kolik různých, zejména zahraničních herců zná, psal nám jménem baviče Petra Novotného a... všemu tomu věřil. Taky to byl beznadějný případ :-)


jasně, jediný výborný autista jsi samozřejmě ty...


tak jo, bláznům se nemá odporovat...


že by pohled do zrcadla?

ano, my všichni, co se na písmák chodíme bavit a vzájemně popichovat, jsme nadutci, jen ty jsi geniální autor, kteý se na nic neohlíží a denně sem pošle svou "dávku emocí"...žij dál v té iluzi, nebudu ti jí narušovat. Dobrou noc.

a omlouvám se Diamorphinee

že mu tady zapleveluji svou nadutostí prostor.


ano, každý své shluky písmen tvoří na základě nějakých motivů. Do krychle tě nikdo nenutí, tak si jí nevšímej a dál si piš své mimoúrovňové texty, kterých si taky nikdo nevšímá.


dej dohromady nějakou svoji soutěž, když ti krychle nevyhovuje...prostoru je tu dost.


 no, zdá se, že rl je takový ten pes, co se kouše do vlastního ocasu. Nejdřív mě nazve tatínkem, a když mu navrhnu, aby se podíval do rodného listu, koho tam má, tak se začne čílit, že mi do jeho rodného listu nic není...

ale co už :o)


Já bych chtěl mít za syna pana R.L. Já bych ho totiž řezal a až by byl velký, tak by byl hodný a ne tak ošklivý na ostatní jako teď. Je taky možné, že pan R.L. někomu jen tak vyšel v křížovce a pan R.L. tak nemohl mít pořádnou výchovu a tak za to možná ani nemůže...

Pane R.L., nebuďte na všechny tak ošklivý a pak nebude nikdo ošklivý na vás. Tak mi to říkala už maminka a taky paní učitelka ve školce, tak to musí být pravda.


careful
10. 04. 2016
Dát tip

...zlá už jsem teď a pokud se mi to podaří uhrát se zádama na invalidku, tak to v té tramvaji taky budu moct.:D


careful
10. 04. 2016
Dát tip

Já bych tu za syna nechtěla nikoho, páč kdyby byl někdo z vás můj syn, tak mi je už aspoň sto:D


měl by ses rl podívat do RL (rodný list, jestli ho teda máš) kdo je tvůj otec. Já bych něco takového teda za syna nechtěl.


slušně jsem poděkoval za konstruktivní kritiku. Na umravňování tu máme přeci tebe.


Já si myslím, že je ošklivé na hřbitově vytahovat pindíka a čurat. A jestli to pan R.L. dělá, pak je to od něj fuj, asi mu maminka neřekla, že se takové věci nedělají. Ale maminka mu toho asi neřekla víc. Pane R.L., už jste zkusil to omývání vlažnou vodou podle spisku páně Baptisty?


propan-butan je normální plyn, bomba...koupíš na každý benzínce.


děkujeme mistrovi rl za konstruktivní kritiku :o) pokud chodí na Slavín močit, svědčí to o jeho kulturní vyspělosti.


R.L. psal o motýlech? :-)


careful
10. 04. 2016
Dát tip

..uvažuji, jestli jsou v té větě chyby záměrně...


pedvo
10. 04. 2016
Dát tip

Pokud by skutečně stav na písmáku byl takový, jak popisuje tato úvaha, byl by její autor dokonalým příkladem toho stavu.


MKbaby
10. 04. 2016
Dát tip
Safra, tady to už začíná vypadat na šíření nějaké závažné choroby - jakožto její objevitel bych si dovolil ji pojmenovat ReLého syndrom :-)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru