Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Výplody choré mysli

28. 03. 2002
1
0
1672

Noční můra č.1

 

 

  Je léto. Je také docela teplo. Docela hodně teplo. Člověk má pocit, jakoby mu s každým nadechnutím pronikal do těla doušk silné lihoviny.V koutu naší zahrady překonávám stud plynoucí z mé fyzické ošklivosti a odkládám propocený oděv. Krupičky potu mi stékají po pažích. Asociují ve mně výjevy z kulturistických přehlídek - opálená těla pomazaná dětským olejíčkem, mohutné svaly napjaté k prasknutí, zuby zaťaté námahou.

  Po chvíli této představě podléhám a začínám předvádět náznaky svého svalstva udivené drůbeži. “EEEH, UUUH, to čumíte, krávy, co?“ Po dvou, třech pózách cítím silnou únavu. Ulehám do trávy - ne, do trávy ne, jsem silný alergik - jdu si pro deku a teprve potom spočívám v kýžené poloze. Slunce + teplo + námaha = usínám.

  Probouzí mě směcice podivných hlasů. Spíš je to jakési žvatlání, ale ne to dětské ňa ňa ňa, nejvíce se to podobá tomu, co lze slyšet na každé tržnici - hang chin čung, moc dobrý kalhoty. \\\"Kde se tady berou Vietnamci,“ říkám si a rychle otvírám oči. OH. “Co se to tu sakra děje, kde to doprdele jsem ?“ Stojím po kotníky v blativé vodě. Jsem nahý. Všude kolem vidím jen nekonečné řádky podivných zelených rostlinek a něco přes miliardu nažloutlých postaviček. Jakýsi stařík mi rákosovým prutem naznačuje, že bych měl trochu pohnout svým velkým nahým zadkem. Došlo mi to. “Ah tak, jsem v rejži.“  Stranou pole pracně doluju své zeměpisné znalosti; rýže - Velká čínská nížina - Čína. Bingo. Ale co se to do hajzlu stalo? A co mám teď asi tak dělat?“

  Rezignace, beznaděj, zoufalsví. Jsem totiž sám, nahý a v Číně.

Jisté jsou akorát dvě věci; neumím čínsky a nesnáším rejži...Néééééé


co to je?? ;-)))

Aj to je možné... :-))))

Prokletí
17. 04. 2002
Dát tip
oooooo blytíško do pitlýšku :(((((((( m.

Prokletí
14. 04. 2002
Dát tip
(z)vracet? ;o))))))) m.

Tak tak,svatá pravda...:-) Milé a útulné to tam je.Člověk se musí pořád vracet...:-)

papouch
02. 04. 2002
Dát tip
proč by nemoh' ? papouš žáby nežere... :-)

Prokletí
02. 04. 2002
Dát tip
co já vim? nejsem žádnej..... papouch... dle mýho by se ale papoušové mohli pře čápem cejtit jako méněcený, ne? no dneska jsme zrovna byli a notně na Tebe vzpomínali ;o) Chodíme většinou v úterý dopoledne... místo přednášky sexystařenky ;o)))))))))) viď, bludný hiáte!!! (c8 m.

Prokletí
30. 03. 2002
Dát tip
papí, myzme (navíc kromě platonicko-mileneckého vztahu s naší společnou domovnicí) spolužáci, tož sa dycky rači zdejchneme a jdem k čapezlici.... blééééééééééé copak papouš smí k čápovi? to je ale ornitologická hádanka! m.

papouch
29. 03. 2002
Dát tip
Vy chodíte do paluše U Čápa? A neřeknete... :-)

Prima noční můra, mě se dneska zdálo, že si moje máti pronajala hospodu a měla v ní pořád plno...což je slabé... :o)))

Dabi
28. 03. 2002
Dát tip
Ty jo, to musela být horečka ! :o))

STRABA
28. 03. 2002
Dát tip
Na začátku to vypadalo docela slibně. Na začátku....

Prokletí
28. 03. 2002
Dát tip
vole!!! kdybys radši zůstal U Čápa, udělal bys líp, chechéééééééé!!!!!!!!! ;o)))))))))) bléééééééééé m.

S
28. 03. 2002
Dát tip
No abych pravdu rekl, tak me prijde posledni tretinka mnohem lespi, nez ty prvni dve. Dokonce si umim predstavit, ze by posledni odstavec tvoril samostatne dilo.

S
28. 03. 2002
Dát tip
Predstavoval bych si to asi takhle: Probouzí mě směcice podivných hlasů. Spíš je to jakési žvatlání, ale ne to dětské ňa ňa ňa, nejvíce se to podobá tomu, co lze slyšet na každé tržnici - hang chin čung, moc dobrý kalhoty. \"Kde se tady berou Vietnamci,“ říkám si a rychle otvírám oči. OH. “Co se to tu sakra děje, kde to doprdele jsem ?“ Stojím po kotníky v blativé vodě. Jsem nahý. Všude kolem vidím jen nekonečné řádky podivných zelených rostlinek a něco přes miliardu nažloutlých postaviček. Jakýsi stařík mi rákosovým prutem naznačuje, že bych měl trochu pohnout svým velkým nahým zadkem. Došlo mi to. “Ah tak, jsem v rejži.“ Stranou pole pracně doluju své zeměpisné znalosti; rýže - Velká čínská nížina - Čína. Bingo. Ale co se to do hajzlu stalo? A co mám teď asi tak dělat?“ Rezignace, beznaděj, zoufalsví. Jsem totiž sám, nahý a v Číně. Jisté jsou akorát dvě věci; neumím čínsky a nesnáším rejži!!!

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru