Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Extra Super Universe Miss ČR

24. 08. 2016
5
10
441
Autor
careful

Momentální nápad...

 

 

Moderátor: Vážení diváci, dovolte, abych vás uvítal u desátého ročníku soutěže Extra Super Universe Miss ČR.

Já jsem klon Marka Ebena, jen lehce vylepšený genem vlezlosti Libora Boučka, takže je zbytečné mě představovat, protože mě všichni znáte. Tady, chvilku počkáme až nám je všechny zabere kamera, je naše odborná porota složená z momentálně nezadaných prvoligových fotbalistů. A teď už mi dovolte, abych zde přivítal první dívku. Je to překrásná Kozana Dianová.

(na přepravním pasu přijede blondýna)

Kozano, co že máš za takové zvláštní jméno. Asi nebude tak úplně původní, že?

 

Kozana: Jméno Kozana mi za poplatek vybral slavný duchovní guru, protože skvěle pasuje k mé vnitřní bytosti a ženství. Dianová jsem si pak vybrala sama na počest Diany Kobzanové, která inspirovala naše babičky tím, že vyhrála soutěž Miss i přes to, že byla příšerně ošklivá. Pak se svlékla pro pánský časopis, tím předběhla dobu a dokázala, že má v sobě jasno.

 

Moderátor: A nemyslíš, že by fotbalistům mohlo tvé zvláštní jméno vadit... ubrat ti bodíky.

 

Kozana: To je jejich věc, já jen kvůli jejich milionům svou duchovní podstatu předělávat nebudu. Pokud chtějí mé tělo, musí se smířit s tím, že ho holt obývá i má duše.... ale mohu až dvacet hodin denně předstírat, že jsem nafukovací .

 

Moderátor: Teď mě napadá ohledně oné duše... Jsou zlé jazyky, které tvrdí, že rozhovor s vámi misskami nemá smysl. Prý bychom ho měli zrušit a vrhnout se rovnou na promenádu bez plavek. Co si o tom myslíš, Kozano?

 

Kozana: Kdyby si tihle diváci správně vyspinovali molekuly vody, tak jim každý kvarek potvrdí, že krása a inteligence jdou ruku v ruce. Ale protože to nejsou manželé, ani registrovaní partneři, tak se vedou i s úspěchem a zdravím. Proto jsme my, missky, tak výborné partnerky fotbalistů a někdy i hokejistů, kteří jdou ruku v ruce také.

 

Moderátor: Jsem se v těch končetinách trochu ztratil. Nevadí. Je vidět, že určitě umíš říct víc, než jen: chci světový mír!

 

Kozana: Světový mír samozřejmě chci. Každé dítě by mělo mít možnost nerušeně dosáhnout ke svým snům. A stát se úspěšným a prospěšným členem společnosti, tak jako jsem tuto možnost měla a naplno využila já.

 

Moderátor: Děkuji ti za rozhovor, Kozano, teď už se můžeš jít připravovat na oblíbenou promenádu bez plavek. Já divákům ještě prozradím, že nám Kozana předvede na průhledném podstavci i provaz a stojku, takže vydržte.

 

Kozana: Já bych ještě chtěla říct, že nesouhlasím s tím, že jsou letos zakázaná gynekologická zrcátka. Diváci tak bezdůvodně přicházejí o možnost prohlédnout si naše krásné a zdravé vagíny a fotbalisté pak nakupují zajíce v pytli. Letos zakázali zrcátka a příště nám nějaký pobožný fanatik přikáže mít krytky na bradavky. Jsme snad ve středověku?

 

Moderátor: Já s tebou souhlasím. Zákaz gynekologických zrcátek mě také mrzí a neumím ho pochopit, ale mám na rozhovor s každým kusem tady jen tři minuty, tak si prosím stoupni na ten dopravník a odjeď. Děkuji.

A my už přivítáme adeptku s číslem dvě a je to nádherná brunetka Jahůdka Smetana.

(dopravník přiveze totálně stejnou dívku, jen s tmavými vlasy)

Jahůdko, snad ti nebude vadit, když divákům prozradím, že ačkoli tu máš ze všech finalistek nejméně kosmetických úprav, tak jsi se narodila jako muž. Řekni nám, v kolika letech jsi začala cítit potřebu stát se ženou.

 

Jahůdka: No, já jsem ženou nikdy být nechtěl. Tedy nechtěla. Jen chci být hodně slavná a bohatý. Celé dětství jsem hrál fotbal. Vypadalo to celkem nadějně, ale pak jsem si natáhl něco v koleni. Kariéra fotbalisty se rozplynula, ale kde Bůh zavře dveře, tam je vždycky nějaké to okno... takže kluci, vyberte si mě a nejen že si dobře zasouložíte, ale ještě pokecáme o fotbale.


10 názorů

Tak za toto máš u mne, milovnice jakýchkoli Miss, VelkéT.

Jen aby nám děvčata nedostala nějaký zánět, pak snad jen využít ty úžasné tablety z reklam a možná i trochu zabrousit do vložek.

Ale decentně, jako naše rekama.    :-)))


careful
25. 08. 2016
Dát tip

Dík za komenty

Bříza: nějaký rozumný důvod se takové blbosti, dělající z lidí dekorace, nevysmívat?


agáta5
25. 08. 2016
Dát tip

ty jsi, care, číslo :)))))  hele čeče, to nebude scénář, ale interwiúúú nejspíš  ale pobavila jsem se to jo.. a jelikož jsem taky ženská a ještě navíc škodolibá, já ti ten tipík dám :))))   a klidně můžeš přidat, když tě něco napadne a dát avízko, ráda se přijdu pokochat a miloučce zašklebit

ať žije světový mír!


to je právě otázka: chci se toho vůbec dožít? :o)


careful
25. 08. 2016
Dát tip

Nepropásl..musíš zdravě jíst, cvičit a spinovat vodu, aby ses dožil...


kdy to poběží na Nově? nebo jsem to propásl? :o)


careful
24. 08. 2016
Dát tip

Díky... opraveno


Gora
24. 08. 2016
Dát tip

Pobavilo:-)))     /ve větě, kde je dopravník, před slovo jen doplň čárku/.


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru