Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Pár podvodů

08. 09. 2016
0
1
291
Autor
VolkodavKO

S každým lze manipulovat a proti komukoli lze vyrábět důkazy.

Ti nedobří lidé, co to tady kvůli mně vedou již nějaký ten pátek, lžou, jako když tiskne, a dopouštějí se přitom mnoha podvodů. Několik málo z nich jmenuji zde:

- Asi od roku 2001 mi občas v noci pouštěli zvuky z vedlejšího bytu, a zejména mě do postele umístili záření, které uvnitř člověka otevře paralelní Pekelný svět a zatíží mozek (později k tomu přišly ještě i chemikálie). A mnoho lidí včetně těch blízkých poslali, aby se přede mnou přetvařovali a lhali mně (ani jeden z nich mi to neřekl, báli se, že budou mít problém).

- Byl jsem 100% přesvědčený, že obzvláště Křesťané a nejbližší příbuzní by nemohli být tak ubozí, a vsugeroval jsem si, že musí být všichni Pekelní, protože normální lidé by přece tohle nedělali, a kdyby je k tomu někdo nutil, tak by mi o tom řekli. Takhle uvažoval můj zatížený mozek.

- Je jasné, že jsem se v této situaci při svém zdravotním stavu musel dopustit některých chyb, za které nemohu. Zejména přesvědčení, že je Pekelných lidí ještě více, než jich je, a že lovení lidských duší je častější, než jak je tomu ve skutečnosti.

- Mojí duši chtěli přesunout do Pekla možná za trest za to, že jsem tady uvolnil kousek zakázaného poznání, což asi narušilo plány Pekelných lidí s lidstvem. Vzhledem k tomu, že jsem měl zamlada naměřenou nadprůměrnou energetickou odolnost v této oblasti a vydržel jsem to bez rezerv, se už tenkrát mohlo jednat o nápor, odpovídající smrti průměrně odolného člověka.

- Úpravou trolejbusů, tramvají a podobně docílili stavu, že těsně u mě mohou vypustit kousek plynu (používají bezbarvé a okem neviditelné plyny a ještě to všechno natáčejí, takže to vypadá, že přede mě nikdo nic do vzduchu nevypouští), a to včetně kašlavého. Jak v MHD, hypermarketu, tak i venku, dělali to, že se někdo rozkašlal a oni zároveň vypustili kousek toho plynu. A pak jsem se rozkašlal já a vypadalo to, jako že napodobuji jiné lidi, kteří kašlou.

- V době hlavního chemického náporu na můj mozek se mnou člověk (který měl ptačí jméno a dal mi pětitisícovku, ze které jsem mu měl vrátit 500, což mi odpustil), dělal test s velmi špatným výsledkem, že mám chybný odhad na jiné lidi. Je ale zajímavé, že se asi nikdo nechystal říci, že jsem pod chemickou palbou a doma mi to divně smrdí.

- Říkali mi, že si neumí stáhnout videa psích zápasů a že jim je mám stáhnout já, a oni mi za to zaplatí (abych byl obchodník s videi psích zápasů).

- Říkali, že nemají tu či onu hudbu, a že jim jí mám stáhnout a že mi za to zaplatí (abych prodával ilegálně staženou hudbu).

- Předstírali, že se mi svěřují s tím, co kdy kde vyvedli, a čekali na to, že jim na oplátku řeknu, co jsem kdy kde vyvedl já.

- Posílali lidi, aby mi lhali, že mě znají z minulých životů mé duše (asi abych si myslel, že nás svedla dohromady společná Karma a abych to pak eventuálně napsal i do svých knížek).

- Mnoho let jsem mluvil a mluvil, a ono se to nahrávalo a nahrávalo. A například v určitých náladách jsem hovořil, jako bych ani úplně neměl ty duševní zážitky, jaké jsem měl. Nebo jsem po silném náporu na můj mozek jeden čas pochyboval o lidské duši a ptal se na to jiných lidí. Ukázat tyto chvíle by mě v očích neinformovaných normálních lidí popravilo.

- Chtěli, abych byl zlý na psa, protože jejich oběť (= já) má zákaz dobrých vztahů. Pes pro mě byl tím nejbližším společníkem, tak náš vztah zničili. Objevovaly se náhlé temné impulsy, najednou mně chviličku strašně vadil a pak to zmizelo.

- Když chtěli natočit, jak mám nenormální reakce na některé podněty, říkali přede mnou nesmysly (Lanzul se bere 2x denně, Blu-ray mechanika je skoro k ničemu, po Agenu stoupá kyselina močová jako po Indapu atd.), vydávali hlasitější zvuky (třeba v autobuse atd.), nebo se přede mnou objevilo něco nenormálního (žena ukazující holý zadek, pán jedoucí na kole ve slipech atd.).

- Dobře jsem věděl, že je to všechno zaranžované, tak jsem na to časem přestal reagovat, a na videích pak vypadám jako hloupý a apatický cvok, a podobně.

- Jsou tisíce triků, jak skoro kohokoli přimět téměř k jakémukoli jednání. Například vždycky, když budou v regále s limonádou 3 láhve, po ní bude tlačit žaludek, kupující si to zapamatuje a začne se bát koupit limonádu tam, kde jsou jí 3 láhve v regálu. Bude se na ně delší dobu dívat a přemýšlet nad tím, jestli si má pro jednu sáhnout, nebo ne, a oni o něm pak řeknou, že má psychickou chorobu - strach z čísla 3. Také já, když jsem viděl v rozmístění zboží nějaký účel, jsem se před ním zastavoval a nevěděl, zda si ho mám vzít, a podobně.

Nejprve mě "odpálili" tím silným, aby měli zajištěný výsledek (že se časem obrátí impulsy, úzkost, nervosvalové křeče, sebezmrzačení, halucinace a tak dále) a teprve pak před lidmi začali dělat různé menší věci. A možná nakonec, že až se můj stav zhorší, ještě řeknou, že to je kvůli těm menším věcem a že to velké silné neudělali.

Ale důvodem, proč to všechno udělali, bylo vyřídit mě před hloupými normálními lidmi, protože i navzdory některým omylům, kterých jsem se ve svých spisech dopustil, jsem byl v leckterých aspektech nejlepší. Na světě. Nikdo jiný nevysvětlil to, co já.


1 názor

Lakrov
13. 09. 2016
Dát tip

Z tohohle textu od začátku čiší jakýsi stihomam. Být to lépe napsané, mohlo  by to působit jako zajímavá fikce. Na to, aby to byl lépe napsané, stačí  věnovat textu víc času a úsilí. Je to na tobě.  


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru