Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Nový začátek

19. 09. 2016
5
11
399

dílo staženo, komentáře ponechány

 

 

 


11 názorů

děkuji za přečtení a komentáře, nad každým podnětem se pokusím zamyslet.

Díky


Lakrov
30. 09. 2016
Dát tip

Rozjezd mi připadá trochu těžkopádný, několik úvodních vět je možná zatíženo  nadbytečnými informacemi, ale čtu dál, a najednou mi připadá, že se to čte  celkem dobře -- snad je to dáno i určitým soucítěním s protagonistou.  Dočteno jedním dechem, mohu říci na závěr. Je to dobrý popis určitého typu  člověka, popis, z něhož čiší velká dávka naděje.  Tip.  


careful
23. 09. 2016
Dát tip

Kdyby tohle četl StvN, tak svým hodnocením odborníka řekne, že Nikolaj si za to mohl sám a kdyby něco pořádného uměl, tak by se měl dobře, protože dneska není žádnej socializmus.

sranda je, že píšeš o zdravém muži, který se z toho díky fyzické zdatnosti měl šanci vyhrabat... 

...jinak to není zlý, ale Zdenda by asi napsal, že tomu chybí literárnost (ať tím myslí cokoli)...na mě to bylo prostě jen rozvleklý... trochu bych to poupravila..mám s tímhle taky problém, ale je tam dost rozvitých vět a ta slůvka jako okamžitě, nebo téměř působí vycpávkově a vůbec tam být nemusí...taky bych z některých těch rozvitých vět udělala víc krátkých, aby to tak neuspávalo... takže trochu vyškrtat adjektiva a jinou vatu


Księżyc
22. 09. 2016
Dát tip

Mně to připadá určitým způsobem romantické, v dobrém slova smyslu. *


Děkuji za návštěvu a komentář. Nenapadlo mi vnímat slovo "kráčet" v tomto významu, díky za podnět. 


IQ nick
20. 09. 2016
Dát tip

Je to strhující. Z textu čiší stejná zarputilost jako z hlavní postavy. Moc se mi to líbilo.

Jen slovo kráčet mi v tomhle příběhu přijde nepatřičně romantické. Když někdo jde téměř jen silou vůle, tak prostě jen jde, plouží se, táhne se, rázuje, klopítá, postupuje,...


Díky :)

Něco jsem tady měl,  ale nebylo to nic moc tak to šlo do smetí.. Teda, na předělání


agáta5
19. 09. 2016
Dát tip

.. tedy až nějaké další vložíš :))


agáta5
19. 09. 2016
Dát tip

líbilo se mi to, příběhu věřím a myslím, že si od tebe přečtu víc věci :)


To asi nějak nechápu..  Je tam napsáno, že agentura si brala půlku příjmu, zbytek šel na dluhy. Takových životů je plná Praha.. a nejenom ta.


Zordon
19. 09. 2016
Dát tip

Chápu ten nápad. Popsat sílu vůle zarputilého člověka, který se o něco snaží. Ale celé mi to tak trochu nedává smysl. Pokud má někdo každodenní legální práci, pak těžko bude trpět tak neskutečnou bídou. První, za co takový člověk nezaplatí, je lístek na tramvaj ve čtyři hodiny ráno.


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru