Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Něco o pohlaví

22. 10. 2016
3
3
684
Autor
O.Pasir

 

 

Něco o pohlaví

Založil jsem si blog. Stránky byly vzhledově hezké, obsah kvalitní. Všechno podle mých představ. Potom mne napadlo podívat se pod fotkou na můj osobní profil. Ani nevím, co mne k tomu vedlo. Pročítal jsem jednotlivé rubriky a najednou se zarazil. V kolonce „pohlaví“ bylo uvedeno MALÉ. To mne vyděsilo. Přece bych na sebe něco takového neprozradil. Ta ostuda! Horečně jsem přemýšlel, jak se tam tak citlivá informace dostala. Přece se mi do nově založeného blogu hned nenaboural nějaký ruský hacker. Byla tedy chyba na mojí straně, či na straně poskytovatele stránek? Co bylo příčinou, technický problém, nebo moje nepozornost? Vždyť jsem dnes ještě nic nepil. Vysvětlení musí být jiné. Logické. Nebo i nelogické, nepravděpodobné, ale možné. Nemám think-tank, musím myslet sám. Stalo se. Vylučoval jsem poctivě jednu možnost za druhou a pak si znovu otevřel stránku Úprava profilu. V oné háklivé položce „pohlaví“ tam stálo: muž. Prostě jenom muž. Žádné údaje o velikosti. Ale na zobrazení blogu jsem přece jasně četl MALÉ! Tak jim ty stránky asi opravdu blbnou. Taková indiskrece, byť způsobená technickou chybou, jim přijde pěkně draho! Vzkypěl jsem hněvem, překliknul zpět a znovu pohlédnul na rozzářenou obrazovku. V kolonce už nestálo MALÉ, nýbrž MALE. Vztek mne sice neopustil, ale cítil jsem se najednou trochu rozpolcený. Hřálo mne pomyšlení, že k prozrazení žádné důvěrné informace nedošlo, na druhé straně mne dopálila moje nepozornost, ale taky přístup poskytovatele stránek. Proč ti holomci píší pohlaví anglicky? Všechno ostatní je na blogu česky, jen tohle ne. Proč?

Pak jsem začal závidět ženám.


3 názory

Hihi... male závidí female...


Gora
25. 10. 2016
Dát tip

Vtipné:-)


Lakrov
25. 10. 2016
Dát tip

Název i začátek mě trochu "zastrašil", ale dál shledávám, že se nejedná o nějaké lascivnosti nebo vulgarity. Pobavilo, vyvolalo úsměv. Dík za náladu.  Tip.  


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru