Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Milenec tmy

01. 04. 2002
5
0
965
Autor
Willi

Narodil se do tmy , byl jejím spojencem,jejím spiklencem , byl jejím milencem. Narodil se do tmy.V ní žil v ní i umíral.

Neviděl nikdy slunce , neznal barvu trávy , nebe , květin , lidí , očí .............

Nepoznal měsíc , neuzřel nikdy plamínky ohně , ale to neznamená , že vše co mu bylo zahaleno tmou nikdy neznal ! Neviděl sice barvy a tvary , ale znal vůni sena , deště , ženského těla , kadidla , vůni vánoční purpury . Znal polibek ,dotek ,objetí , znal zimu , ale i teplo .... Znal a poznal mnohé co neviděl .  A hlavně znal a poznal lásku , ale i nenávist , znal jak chutnají slzy , slyšel lidský smích ....... Miloval a byl milován !

Narodil se do tmy , ve tmě žil a ve tmě i umíral . Byl dítětem tmy , ale jeho odchod nebyl odchodem do ještě větší tmy jak by se zdálo . Jeho odchod byl odchodem do světa světla !


Amanda
13. 07. 2002
Dát tip
Tak tohle bylo naprosto uuuzasne - zasah...!*

Ikvous
10. 07. 2002
Dát tip
Jak krátké a jak krásné. Máš u mě !* a pusu na víc : )

LILINKA
06. 07. 2002
Dát tip
Až mě mráz běhá po zádech Moc moc krásný PS: a taky se mě líbí že to není dlouhé :-)))) Tím chci jen říci že jsem občas líná číst dlouhé věci ..... na mou škodu

Muawijhe
24. 06. 2002
Dát tip
To za toho milence. :o)

Adriana
12. 04. 2002
Dát tip
Pěkný, ale souhlasím se Sibylou.

Sibyla
02. 04. 2002
Dát tip
Hmm slušný, ale neuškodilo by (já mám co říkat, ale nevadí) odstranit ty překlepy typu aq, vůno, pozanl,....nbo stane se no, jsme jenom lidi. A ještě detail k vzhledu: zkus dělat za čárkama a tečkama (a vykřičníkama...) mezeryy, pak to už bude úplně dokonalý.

Willi
02. 04. 2002
Dát tip
Psala jsem to hodně unavená za překlepy se omluovám a opravu nachystám.

Whelp
01. 04. 2002
Dát tip
***

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru