Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Jak si prověřit, že Pekelní lidé opravdu existují

02. 12. 2016
1
1
261
Autor
VolkodavKO

Pekelní lidé jsou a tato v zásadě vážná úvaha s prvky humoru vám to trochu přiblíží.

Jenom totální idiot věří všemu, co vidí v televizi. Například v mém případě se jedná o tak velký zájem, že musí být celá veřejnost přesvědčena, že jsem se s Pekelnými lidmi úplně mýlil. Oni jsou mistry v lidské psychologii a přesně ví, jak vás všechny přesvědčit, že Pekelní nejsou.

Malá moudrost:

Představte si mocnou Organizaci, která skrývá strašné zlo. Normální lidé jsou úplně blbí a nikdy jí na to nepřijdou. A najednou se objeví jeden jediný normální člověk, který není blbý úplně, ale jenom částečně (= já). A ten na to skryté zlo začne přicházet, a kromě toho ještě vysvětlí některé duchovní věci lépe, než všechna dosavadní, veřejnosti známá náboženská učení. A tak ho ta Organizace před těmi úplně blbými normálními lidmi zesměšní a zlomí, a přesvědčí je, že žádné takové zlo neskrývá a že ten člověk tvrdí nesmysly. A i když ten člověk všechen ten strašný přetlak vydrží o léta déle, než se původně čekalo, a pracuje dál, přesto selže, a to kvůli tomu poslednímu, co nikdy nečekal, a co si ani nikdy neuměl představit: Kvůli 100% zradě normálních lidí, kterým věřil, a kteří byli nejenom úplně blbí, ale ještě k tomu navíc i úplně zrádní.

Návod, jak se můžete přesvědčit o tom, že Pekelní lidé skutečně existují:

Odstraňte všechny války ze Země a postarejte se o to, aby lidé netrpěli, a kromě toho jim ještě prozraďte tajemství, skrytá před nimi tisíce let. A náhle narazíte na něco tak strašného, že si to ani neumíte představit.
Otevře se prostor a uvidíte zlé bytosti, které vás napadnou; setkáte se s člověkem, který se na vás jenom podívá, a vy ucítíte, jak se vás dotklo samo Peklo, všechno se zatočí a vaše duše je v něm (tam budete trestáni za to, že jste všude udělali mír, zachránili lidi od utrpení, a řekli pravdu). A pokud přežijete, pak budou další škodlivé energie a chemikálie, a potom vás v televizi ukážou jako něco špatného.


1 názor

Dodola
01. 03. 2017
Dát tip

To mi připomnělo Matrix, selhání ideálního světa bez válek a utrpení, který stroje pro spící lidi připravili (a oni se z tohoto snu hromadně probudili). Jsme prostě takoví. Pekelní lidé.


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru