Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Buďte připraveni k biči

28. 12. 2016
1
5
354
Autor
Nadpísmák

Jsem fantóm, přízrak nad městem. Ohlašuji noc světa. Zrozen ve stejný den jako Nejvyšší, prohlašuji vaši cukrovou radost radostí nad mým zrozením. A nyní slyšte, promluvím k vám svou první řeč:

Zakládáte rodiny, smýkáni nepřekonatelným puzením. Závan ženského klína je vám vším, slaboši. A ženy, vy mléčná stvoření s pohádkovou lží na kraji mysli a jedem na jazyku. K vám se obracím, právě a jenom k vám.

Nabažili jste se rybího? cukroví? pohádek? Nabažili jste se vší té nicotnosti? Už jste si všechno sdělili a nad vším se dosyta zasmáli? Ne, neumíte se smát, i když si to myslíte. Jste jen hroudy plné sentimentu a únavy.

Vězte, že Vánoce jsou jen zrcadlem, které jste rozleptali kyselinou své pokleslosti. Ze dne, kdy byl zrozen Nejvyšší a také já, váš Nadpísmák, jste udělali čas pro vrcholné číslo cirkusové show. Krotit vás, bičem práskat, vše je málo. Jste zvířata ve velkém šapitó, zrozená k drezúře. Tak ještě chvíli omdlévejte svými slabostmi, lízejte si navzájem pot pod peřinou, ale buďte připraveni k biči. Už syčí.  


5 názorů

Lakrov
29. 12. 2016
Dát tip

Dočteno, takže komentuji. Neďělá to na mě dobrý dojem. Čiší z toho cosi jako  nadřazenost a pohrdání všemi kolem. Nebo je to myšleno ironicky? To z toho  není poznat, když je to takhle krátké.  


agáta5
29. 12. 2016
Dát tip

:)


Luzz
28. 12. 2016
Dát tip

věř si čemu chceš :)

(ale máš recht, na ženy je třeba si dávat velký pozor... a na muže taky...)


Nadpísmák
28. 12. 2016
Dát tip

luzz, budu ti pro tento večer tvůj smích věřit. a budu se smát s tebou. budu ale taky držet na paměti, že s vírou to není radno přehánět. a že na ženy si je třeba dávat velký pozor.


Luzz
28. 12. 2016
Dát tip

:))) tohle mě fakt pobavilo... promluvil k nám nadpísmák, nadčlověk... a já se jdu ještě víc nabažit nicotnosti, omdlít a lízat pot...

(ale napsané je to hezky... vtipně, docela nápaditě... o tom žádná)


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru