Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Čtyřverší pro Tebe VII.

04. 04. 2002
2
0
1271
Autor
Viky_tori

Kdyby se láska proměnila v širý oceán

A její vody rozbouřené o hruď bily nám

Tak jenom jednu věc zcela jistě vím

Pouze v Tvém srdci bezpečně zakotvím


Jenda
03. 06. 2002
Dát tip
*

vero
18. 04. 2002
Dát tip
...peknučké...(všetky diely) *

kirkov
08. 04. 2002
Dát tip
čapek podlehl týrání číňan pojídá trus číslo poslední tročky čas poslat tip čichám posrnaté trenky

Viky_tori
08. 04. 2002
Dát tip
no fajn....... Toxi, moc díky za podporu, pozvedl jsi mi náladu kirkove, prosím tě, jdi se vyjadřovat jinam.....já na tohle fakt nemám žaludek (asi jsem divná, ale takováhle slova mě hluboce znechucují) končím tímto tuto "diskuzi"!!!

Čolito
08. 04. 2002
Dát tip
Přání hezký....

kirkov
05. 04. 2002
Dát tip
Tak tohle opravdu nechápu máš pravdu. Co to znamená ČPT? Čepici prosím teplou? A to by mě teda zajímalo koho si teda potěšila, he?

Toxman
05. 04. 2002
Dát tip
kirkove Potěšila například třeba mě. Můžeš namítat všelicos (třeba že nemám vkus a tak) ale upřímně se mi líbí jednoduché pravdivé věci. Nemusí to být překombinované a jinak "umělecky vyšperkované", stačí když to má svůj kus poetičnosti. Pokud to není vyloženě stupidní či vulgární (což tohle dílko rozhodně není) nezdráhám se k takovému dílu kdykoliv připojit tip. Věřím, že Tobě se to nelíbí, ale stejně tak se například mi nelíbí Tvůj nadřazený tón VELEAUTORA světových kvalit (i když nevím jestli jím náhodou nejsi, na Tvé dílo jistě kouknu a pokud se bude líbit, taky jej klidně típnu). Já osobně si na nic nehraju, jsem si vědom svých omezených možností a nejen proto se nad jiné díla (neřkuli přímo nad jiné autory) nevyvyšuji podobným tónem jako Ty, třebaže Ti možná doma přezdívají Karel Čapek. Dále tady diskutovat nebudu. Tobě se to nelíbí, mi se to líbí. V tom se jistě neshodnem. Ale i kdyby se mi to ČPT VII zrovna nelíbilo, nebudu to rozhodně dávat tak velkohubě najevo. PS: Kdybys četl alespoň malinko pozorně, bylo by Ti označení ČPT ihned jasné.

kuskus
04. 04. 2002
Dát tip
To Ti závidím. Já si tím nikdy nebyl jistý.

kirkov
04. 04. 2002
Dát tip
Děkuji to nemuselo být. Můj remorkér již nabírá směr a vplouvá vlečíc tvůj zaoceánský kliper s vůní exotického koření do klidných vod přístavu mého srdce. Tam pomalu, ale jistě drobnými mlži zvanými skulař lodní bude nahlodán až na mrť. Kéž by víc takto pitomých veršovánek oblažovalo tu smrdost již tak dost zkalených vod písmáka. Jen houšť a víc těch bystrých třpytných slov vyčichlosti. Heil!

Toxman
04. 04. 2002
Dát tip
Pěkné, jednoduché, poetické... :-)

Viky_tori
04. 04. 2002
Dát tip
kirkov: Děkuji, to taky nemuselo být. Já nevím, ale mě když se něco nelíbí, reaguju tak maximálně na gramatický projev, protože co kdybych to třeba špatně pochopila, že??Je fakt, že tohle asi špatně pochopit nejde, takových děl je tu fůra, ale je taky fakt, že někoho třeba potěší.Zkrátka až uvidíš další ČPT, tak ho radši ani nečti, není pro Tvůj jemný a vytříbený literární vkus.

Semipalakva
04. 04. 2002
Dát tip
hem.... zamyšlení

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru