Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Jednou tam budeme

05. 04. 2002
2
0
762
Autor
Adéla

Z vysílání naší televize:

 

(jednou tam budeme, jenom, abychom to s tím vlastenectvím moc nepřehnali)

 

Drazí televizní přátelé.

 

Promiňte menší zdržení vysílání naší Červené vlny. Náš televizní štáb totiž nemohl chybět u dnešní mimořádné události.Byl to okamžik slavnostní, vzrušující a na celý život. Celá Praha, se přišla rozloučit s našimi přáteli, představiteli světových obchodníků, kteří symbolicky opouštěli jim drahé srdce Evropy, kde současně zanechávají část srdce svého. Tak velmi citlivě, se vyjádřil jejich představitel, profesor, Leriberi

Ani my, nezapomínáme na své přátele, řekla matka naší ekonomiky, a samozřejmě, slib o jejich zastoupená našich výrobních firem dodržíme.

Vážení diváci, nezapomeňte si včas objednat paměti našeho ekonomického rozvoje Z Čech až na konec světa. Víte, jak brzy byla rozebrána kniha Český hospodářský zázrak.

I já, se Vám, vážení televizní diváci musím přiznat, že mi zpočátku, toto nadšení, připadalo trochu pošetilé, ale ta dnešní premiera, náš Švanda dudák, mě opravdu vzal.

A což, až uvedou nové zpracování Rusalky, to budou teprve fronty!

Klasika je klasika, ale vážím si, že se neupínáme pouze na staré drahokamy , ale že vytváříme i nové perly našeho duševního života i když je to žánr poněkud diskutabilní. Ale v moderním životě má televizní seriál svoje místo, stejně tak, jako telefon do kapsy nebo automobil pod okno. Bylo to opravdu odvážné, vytvořit seriál ze života nadšenců, osadníků zahrádkářské kolonie. Je sice trochu tvrdý, ale co je na tom nejmilejší,

jsou zde pouze samí čeští podvodníci, čeští detektivové a samé české mrtvoly. Mirabella, je zkrátka naše!

Promiňte Vážení diváci, že jsem se hned na začátku nevěnovala obvyklému hlášení o situaci na našich silnících.Jestliže ještě spěcháte z chalupy, aby jste stihly alespoň konec Mirabelly, tak můžete jet kudy chcete, silnice jsou opravdu úplně prázdné. Většina obyvatel již radši používá vrtulníky.Snad aby jste si tedy zastavili a pustili si televizor v autě.

Ale, jak říká staré české přísloví: “Někdo má rád holky a někdo zase vdolky” a ti, co jsou spíše na ty vdolečky, ti si přijdou již brzy na své, v našem následujícím pořadu: Recepty Magdaleny Dobromily Rettigové.

Bohužel, čas pro mne vyměřený již vypršel. Loučím se s Vámi a těším se zítra nashledanou v tuto dobu.

 

Vaše – Libuše Krásná.

 


Chenoa
23. 03. 2004
Dát tip
krásná...tip :)))

io no capito...

Adéla
10. 04. 2002
Dát tip
Děkuji, ti to je u mne normální.

pampelin
09. 04. 2002
Dát tip
Krásná....šílenost:)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru