Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Ty mě máš rád

30. 04. 2017
1
6
204
Autor
NikolaHathor

I když se někdy chovam jak Kráva s velkym K - ty mě máš rád. I když mam spoustu nedokonalostí - ty mě máš rád. Cítim to a věřim ti. Ještě nikdy ke mě nikdo nebyl tak hodný jako ty. To co jsem s Tebou prožila, bych nevyměnila ani za nic. Někdy sice nějaké bolístky, ale tys mi je pofoukal a vše napravil. Věřim, že to má smysl, protože neni nic krásnějšího, než ty city, vzájemnosti a něha, kterou s Tebou prožívám. Jsem ráda že jsi, že existuješ, že jsem Tě poznala a ať říkám cokoliv, ať mi z té huby vylítne cokoliv, srdce jednoznačně bije pro Tebe - ty mě máš rád, jako ještě nikdo před Tebou neměl. A já mam ráda Tebe a na tom se nic nezmění.


6 názorů

V pohodě, hlavní je asi to, co si z toho člověk vezme, ne...


Dekuju ti. Za vsechno. Ale ver mi, prosim, ze o tebe neslo, to bych to nedaval sem!


Ale jdi miláčku, tohle přece nebyla žádná válka, napsal si něco, co jsem sama vyplodila a když se trochu zamyslim, je to pro mě poučné a ukazuje na mé nedostatky, ale ne ve zlém. Naopak si mi ukázal, co bych na sobě mohla vylepšit a to je úctyhodné. Pokud jsem já ta nejlepší, tak ty jsi ten nejlepší, protože jinak bych si Tě přece tolik nezamilovala!


Ach jo. Tohle neni fer! Ty z kazdy valky vyjdes lepsi, nez ja. Misto, abys me urazela a vymejslela si obvineni, jako kazdej jinej clovek, napises tohle. Jsi ta nejlepsi. A ja te mam rad, jako jeste nikoho pred tebou!


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru