Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Tmavě modrá

17. 02. 2019
4
9
388
Autor
Emmeleia

Tmavě modrá

padá

a zasahuje mě

nelítostně 

a něžně 

vem si mě

pozdní unešenost

penetrující

tmavě modrá. 


9 názorů

Emmeleia
24. 02. 2019
Dát tip

Rebecca13: Ano ano, souhlásím! Taky se stavím proti formalitám, struktuře za každou cenu atd. Popis vnitřního prožitku, aby byl autentický, přece nemůže podléhat vnějším pravidlům. Subjektivita si často jede to svoje, nezávisle na tom, co by se mělo:-). Ani nevíš, jak mě to moc těší, že jsi to ucítila! ;) 


Emmeleia
21. 02. 2019
Dát tip

ysslandia: Děkuji moc za Vaši kritiku, vážím si jí. To je mi líto, že to s Vámi nezarezonovalo...třeba to příště bude lepší:-). 


Gora
21. 02. 2019
Dát tip

Dobrá, ale pro čtenáře není identifikovatelná:-) - ale ty se vypíšeš, určitý "náboj" tam je:-)


Emmeleia
21. 02. 2019
Dát tip

Gora: Děkuji Ti moc za kritiku a za tip:-)! Chápu, že to může znít vágně. Tou "modrou" samozřejmě není míněna pouhá barva, ale možná se za ní skrývá osoba... :-). 


Prokopová, pokus č.175. Ty mě jednou nasereš a já tu tvojí Rokycanku udám Gogýnovi. A ten bude urputnej, ty to víš! Měsíc bude sedět na schodech, než budeš muset aspoň jednou vytáhnout tu svojí šerednost z bytu. Hovno platný ti bude to tvoje obvyklý zkrášlování se nějakou rehabilitiační pomůckou.

 


ysslandia
19. 02. 2019
Dát tip

Prepáč, ale je to príliš ploché, bez väčšej razancie, odozvy, presahu. Poskladané slová v kruhovej schéme, avšak bez poetickej cirkulácie. Z bodu a do bodu a bez presahu, pritom možno ten úvod sa rozbiehal sľubne, ale tá myšlienka ostala niekde v tebe- neobjavila sa tu, nedokázala som si z textu odniesť pocit krásna, zamyslenia,- atd

 


Gora
17. 02. 2019
Dát tip

Volné veršíky - spíše miniatura - začínají slibně, ale chybí mi tam "důvod, příčina" toho všeho zasažení...jen modř je mi celkem málo...

Jsem tedy zvědavá na další tvorbu, jak budeš pokračovat...do začátku posílám tip...a ať tě tmavomodrý písmácký svět inspiruje!


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru