Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

O princezně Marianě a hloupém princi

25. 04. 2002
2
0
474

O princezně Marianě

a hloupém princi

 

 

Kdysi za davných časů v dobách bájných rytířů žila,byla princezna Mariana,princezna byla velmi krásná až přecházel zrak. Král byl už starý a chystal se na odpočinek a musel za sebe nasadit mladého nástupce. Nápadníci se hrnuli ze všech světových stran avšak princezně se žádný nelíbil. Rozhodla se tedy najít si svého manžela sama. Rozjela se do sousedního království, tam se jí zalíbil krásný princ, hned se do něj zamilovala. Princovi se princezna také líbila. Když bylo před svatbou princ si našel jinou. Princezna se ale do něj tak moc zamilovala, že jí nezbylo nic jiného než si jeho srdce \"získat\" zpátky. Marianino úsilí vyplatilo, princ se do ní opět zamiloval a byla svatba.

 

 

 

 

Dodatek:toto dílko je už z března.


Francois
11. 03. 2005
Dát tip
Pohádka je to pěkná, fajn, můžeš mě ale sdělit Maruško, jak si ta princezna získala srdce toho prince zpátky???? -:)) *

galaxy
09. 06. 2002
Dát tip
Jasně,to jsou celí muži,jen jim ukážeš,že Tě mají jistou,rychle dobývají jinou.Naštěstí to dobře dopalo..no to přece v pohádce ani jinak nejde. Moc hezky jsi to napsala :-)*

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru