Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Grunge na Proseku

04. 05. 2002
0
0
949
Autor
Bezdomovec

Daenesh Baan na Proseku
V pátek 3.5.2002 přijeli do klubu Prosek kapely Daenesh Baan a Duben v Pešti.

Klub Prosek je taková, mezi paneláky zapadlá budova, kupodivu na Proseku. I když z venku vypadá klub jako slušnej pajzl, tak po vstupu do budovy už se to říct nedá. Interiér je laděn do příjemné modré a podium je odděleno od báru, tak slušně, že když vypadnete (na pivo) můžete poslouchat muziku a ještě si perfektně pokecat. Jediné nevýhody klubu, které spatřuju jsou lahvové piva a zákaz kouření mimo bár.

 

No nejdůležitější je muzika, takže serem už na klub a dem do toho.
Dubeni v Pešti mají zajimavé složení: bubny, basa, akustika, elektrika a housličky, takže mají zajímavý zvuk, který není problém poslouchat. Jejich hudba nejni žádnej nářez, ale je v pohodě, když sem venku kecal s DB, tak působili jako skvělá kulisa.
Po Dubenech přišli Daenesh Baan, což je podle mě jedna z nejlepších českých grunge rockových kapel, možná i nejlepší. Jejich hra balancuje mezi agresivním nářezem a pohodovkou, vlastně podle nálady to jde vnímat, jak chcete. Nutno připomenout skvělé melodie a v pohodě vokál.
U DB se moc krásně skákalo, jenom škoda, že sem skákal sám :o). Během jedné písničky sem vlítnul na podium a zapojil svůj nelibí zpěv k zpěvu zpěváka :o). Až dokonce konciku to byla krásná pohoda a nářez, jenom fakt škoda, že se k skokovým etudám nepřidalo víc lidí.
A mimochodem šéfik baru mě řikal, že sem skvělej, že tam nikdo dlouho nepařil, ale na druhou stranu mě sprdnul, že sem se jim sral do mikráku, ale byl to v pohodě chlap, stejně jako kluci z DB a jiní lidé (myslim Lucku :o) ).


Vole
06. 05. 2002
Dát tip
po tomto si ta precitam...

Bezdomovec
05. 05. 2002
Dát tip
no hele, tohle sem psal hodně v odlehčené náladě a mělo to znít v pohodě, ale když si to s odstupem času čtu měl sem tomu dát víc.

misak
04. 05. 2002
Dát tip
To není reportáž Bezdomovče... řečeno tvou terminologií je to sračka, škoda, žes tomu nedal jinou kategorii...

siti
04. 05. 2002
Dát tip
teda Bezdomovče já si nemyslím, že je to sračka, ale Napsal jsi už lepší kousky.

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru