Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

---den 006---

08. 05. 2002
1
0
581
Autor
Máslo

máslo.cz

Rozhlasové stanice jsou ovládány podivnou mafií, která má jediný společný znak: špatný vkus. Když člověk několikrát denně (třeba ve městě, kde má jedno z x připitomělých rádií naladěn každý druhý obchod) slyší Jennifer Lopez, Britney Spears, Atomic Kitten atd atp (a nebo taky Holky z naší školky či jiný normalizační popík), nemůže než si decentně ubliknout. Je to horší než špatné.

Nedávno jsem se dozvěděl, že hodnota uranu, který jsme v rámci přátelské výpomoci věnovali SSSR, byla prý v řádech biliónů dolarů. Moc fajn. Další důkaz, že komunisti si zasloužili méně sametový přechod (od křesel v ÚV do křesel ředitelů největších firem). Ještě několikrát fuj.
Wopi
09. 06. 2002
Dát tip
Arutha: :-/ (a kdybys měl někdy pocit, že to někde páchne, nedýchej - jednoduché, účinné) Máslo: :-) (hlavně se nerozteč)

Arutha
14. 05. 2002
Dát tip
Zacina mi byt spatne z patetickych kritiku popu, machajicich rukama a snazich se o zviditelneni sebe samych. Nelibi? Neposlouchej, jednoduche, byt ucinne.

Máslo
14. 05. 2002
Dát tip
Začíná mi být špatně z patetických kritiků patetických kritiků, to už je násobený patos... Zvlášť pokud nabízejí zdánlivě geniální a jednoduchá, ve skutečnosti však naprosto stupidní řešení a zřejmě si ani nepřečetli text, protože je zřejmé, že připitomělá rádia NENÍ MOŽNÉ NEPOSLOUCHAT, když jich jsou plná města. Funkční řešení jsou asi tak čtyři (z nich pouze jedno funguje 100%) - nevycházat z bytu, zalít si uši voskem, emigrovat do pouště nebo spáchat sebevraždu. Tato řešení jsou bohužel naprosto nepoužitelná. Snad jen tomu normalizačnímu popíku se dá uniknout emigrací. Takže nezbývá než nadávat, pokud ovšem nechceme "držet hubu a krok", jak jinými slovy navrhují kritici kritiků. Jenže právě to je horší než špatné.

sue
09. 05. 2002
Dát tip
1)blinkám s tebou, ze špatných vkusů 2)dar nedar 3)hezké w-stránky

Toxman
09. 05. 2002
Dát tip
Uran a máslo !!! :-)))*

Cirilla
08. 05. 2002
Dát tip
Staré pravdy.... Co člověk zmůže? Být sám sebou :o)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru