Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Povídky

13. 05. 2002
0
0
976

Přečtěte si moje povídky a nebudete litovat!
gd
15. 05. 2002
Dát tip
Taky mě mrzí, když si povídku přečte pár lidí, pochválí ji a pak zmizí v hlubinách systému. Jediná možnost je psát pravidelně a dobře, pak si lidi snad zvyknout vyhledávat i tvoje starší věci...

Aki
14. 05. 2002
Dát tip
Veverka: a kde by měly jako bejt dýl? Vždyť ji dáš na Písmáka a je tam, dokud ji nesmažeš, ne? A jestli ti tak jde tolik o ty tipy, tak ti dám dobrej návod... založ si cca 50 nicků a můžeš si je tipovat sám jako o život :o)

Semipalakva
13. 05. 2002
Dát tip
ha ha.... nesnášim reklamy...

já taky ne, ale občas jsou nutný... Kor při tomhle písmáčím systému...

Semipalakva
13. 05. 2002
Dát tip
tak to zase jo...ale tady má každej šance stejný víš? no a kdyby to takle delal každej tak taky nevim

Aki
13. 05. 2002
Dát tip
posraná reklama, už i na písmákovi....

Jenže tady je právě vidět, že každej to nedělá, takže bych si zasloužil alespoň tip za originalitu:-))))) Ale upřímně: Nemáte pocit, že by tu povídky měly být dýl?

Aki
13. 05. 2002
Dát tip
za originalitu? spíš za blbost... a kde by měly bejt povídky dýl? a proč? jakým právem? všem stejně... a každej to nedělá ne proto, že by ho to nenapadlo, ale protože dobrý dílka si dělaj reklamu samy... jsem se na ty tvoje povídky byl podívat a žádná sláva ti povím...

Mám pocit, že se povídka čte přeci jen o něco déle než básnička... Proto by tu měly být dýl... A bylo by to všem stejně... Tak za blbost, to je jedno. Hlavně že TiP:-))))))

myslím, že ne, Time... nenávidím reklamy a tohle tady vůbec není nutný hauk

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru