Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

---den 020---

22. 05. 2002
4
0
623
Autor
Máslo

máslo.cz

Slyšel jsem od dvou různých lidí (kteří to ovšem taky jen někde slyšeli - takže za pravdivost nemohu ručit), že v Praze se objevila skupinka lidí, kteří si říkají Klub elegánů. Jejich \"cílem\" je výchova za použití zásady: na hrubý pytel hrubá záplata. Jak to konkrétně vypadá? Jedete si tak tramvají po městě, je už večer. Do ní nastoupí skupina skinheadů/anarchistů/opilců (dosaďte si další), kteří se chovají hlučně, vyhledávají spory, obtěžují své okolí. Do téže tramvaje následně nastoupí skupina vkusně, až snobsky oblečených mladých mužů (klobouky, kravaty, sportovní obleky). Vyzývají skupinku číslo 1, aby se zklidnila. Nestane-li se (což se většinou nestane), zmlátí je na kaši. U toho jim důrazným hlasem citují Guta-Jarkovského a podobně.
Ostatním cestujícím se omluví, přivolají mobilem policii, mezitím již ale stihnou vystoupit a jsou pryč. Chodí ulicemi nočního města a rušitele klidu nejprve velmi kultivovaně napomínají a posléze velmi brutálně \"umravňují\". Poznávacím znamením je prý speciální jehlice v kravatě. Nebo tak něco. Během sadistického mlácení spolu debatují o umění a filozofii.
Wopi
09. 06. 2002
Dát tip
skvělý nápad :)

Toxman
27. 05. 2002
Dát tip
Prý z druhé ruky...Máslo...přiznej se ! :-)))

Dabi
24. 05. 2002
Dát tip
:o))) Klub elegánů říkáš?!

Danny
22. 05. 2002
Dát tip
:-)

JRR
22. 05. 2002
Dát tip
Jůůů;-)

Calavera
22. 05. 2002
Dát tip
klub bitkářů má jenom dvě pravidla, za prvé...

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru