Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

848. zahájení lázeňské sezony v Teplicích

27. 05. 2002
1
0
1392
Autor
clovrdka

kdo nebyl, přišel o hodně...

O víkendu ve dnech 25. - 26. května 2002 se v Teplicích uskutečnilo

 

848. slavnostní zahájení lázeňské sezony v Teplicích

 

Program byl letos velmi bohatý.

 

V sobotu se u nás ze známých osobností představila např. Marcela Březinová & OK Band, Michal Pavlíček & Big Heads, České srdce, Lenka Dusilová & Secret Servis, Buty, Irena Budweiserová, Miroslav Žbirka & Jan Ponocný, AG Flek. V Zámecké zahradě se uskutečnilo sportovní setkání vozíčkářů, konal se zde \"VI. čaj pro Teplice\", v regionálním muzeu si návštěvníci mohli prohlédnout výstavu "Kouzelný svět hraček", u domu kultury se konaly porcelánové trhy a ve 22.22 byl odpálen slavnostní ohňostroj.

 

V neděli oslavy pokračovaly. Bylo sice pod mrakem a sem tam sprchlo, ale i tak bylo ve městě spoustu lidí.Hudební program zahájila teplická skupina Blue Rocket, přijel Václav Neckář & Bacily, na Malé scéně se vystřídaly Rolling Stones Revival Prague, Pink Floyd Revival, Janis Joplin Revival, koncertní verze muzikálu Hair, The Beatles Revival a The Apples. Snad největší peckou celého víkendu byl výběr z muzikálu Jesus Christ Superstar s teplickým rodákem Kamilem Střihavkou, kterého doprovázeli B. Josef, J. Štágr, A. Langoská a orchestr, který hrál tento muzikál v pražské Spirále.

 

Celý víkend probíhalo spoustu doprovodných akcí, které tu nebudu vyjmenovávat, protože bych tu strávila ještě hodně dlouho dobu :-).

 

Kdo tu nebyl, nepochopí a kdo tu byl, přijde příště zas.


clovrdka
28. 05. 2002
Dát tip
miklunko, tak přijeď za rok :-))) Igore, tak někoho "zpacifikuj" a přijeďte příští rok, tahle akce za to stojí a bývá poslední květnový víkend...navíc datum konání a program jde zjistit na internetové adrese: www.teplice.cz :-)))

clovrdik
27. 05. 2002
Dát tip
:-))) jo jo, prohloupili jste :-))), měli jste přijet, človrdka vás zvala :-))

miklunka
27. 05. 2002
Dát tip
Skoda ze to mam tak daleko :o)))

Igor
27. 05. 2002
Dát tip
Na reportáž je to velmi dobré, musel to být obrovský zážitek, škoda, že mě tam někdo nevzal. Já jako akutní epileptik si nemohu dovolit cestovat sám, Hodnotím tipem.

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru