Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Partonyma - "rozlučková antologie" V ložnici spí tvoje kočky

14. 02. 2022
6
5
325
Autor
sharik

Vydávání literárního časopisu Partonyma bylo s koncem roku po deseti letech zastaveno. Jako rozloučení jsme připravili pro naše čtenářky a čtenáře výběrovou antologii básní a povídek ze všech publikovaných čísel. Ta existuje - stejně jako tomu bylo s časopisem - v tištěné podobě pro publikující autory a vybrané knihovny, pro všechny ostatní vyšla jako volně šiřitelný ebook zdarma.

Budeme rádi za každé další šíření. Děkujeme veškerému čtenářstvu, autorům a autorkám za přízeň. 

Odkaz ke stažení antologie V ložnici spí tvoje kočky naleznete ZDE

Seznam publikujících autorek a autorů (řazeno abecedně):

Básník Ticho, Jarmila Hannah Čermáková, Jiří Dědeček, Koraly Dimitriadis, Tadeáš Dohňanský, Jitka Fialová, Radek Fridrich, Ondřej Hložek, Štěpán Hobza, Mariusz Hoffmann, Michaela Horynová, O. L. Hrabal, Antotnín Hrdý, Tomáš Jireček, Tereza Lehečka (Klenorová), Eliška Kohlíčková, Teodor Kravál, Přemysl Krejčík, Jiří Kratochvil, dr. Krejzyber(d), J. H. Krchovský, Marek Kučera, Jiří Lojín, Lubomír Macháček, Igor Malijevský, David Mareš, Pavel Martinec, Aleš Misař, Ivana Myšková, Márió Z. Nemes, Ludvík Němec, Kamil Novotný, Jana Orlová, Natálie Paterová, Josef Pecinovský, Iva Pekárková, Aneta Krejčík Plšková, Josef Prokeš, Lenka Nováčková (Požárová), Kamil Princ, Simona Racková, Tereza Riedlbauchová, Jakub Řehák, Viki Shock, Ladislav Slezák, Petr Stančík, Petra Strá, Jan Sviták, Roman Szpuk, Jolana Ševčíková, Jan Těsnohlídek ml., Jindřich Tošner, Martin Trdla, Lukáš Trejbal, Lukáš Vavrečka, Bronislava Volková, David Zábranský, Jiří Žáček

 

  


5 názorů

A to se podívejme, komfortní noclehárna zdarma! Smí se na koberec, nebo musím způsobně ven?


Kamamura
20. 02. 2022
Dát tip

Josef Pecinovský?! TEN Josef Pecinovský, co mě jako malého špunta učil programovat? Nojo, podle webu to musí být on, ale proč vypadá jako dědeček?!... ale já si ho pamatuju jako mladého, vitálního a inteligentního lektora v dobře padnoucím saku, ze kterého jsem měl velký respekt, a díky kterému jsem viděl svůj první osobní počítač vůbec - ZX 81. 

Páni, lidi tak nezodpovědně, a překotně stárnou...


atkij
14. 02. 2022
Dát tip

Už se těším na výtisk ve schránce. A s radostí se podělím. Velice děkuji...


Alegna
14. 02. 2022
Dát tip

určitě si přečtu, díky moc


Gora
14. 02. 2022
Dát tip

Škoda, ráda jsem Partonymu četla.

Díky za odkaz.


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru