Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Konec

02. 06. 2002
0
0
486
Autor
Fafel

Existuje tolik dne jako noci a žádný z nich v průběhu roku nemůže být delší jak druhý. Dokonce ani šťastný život nemůže existovat bez určité míry temnoty a slovo šťěstí by ztratilo význam, kdyby nebylo vyváženo smutkem.

Mám pocit, že poslední dobou je šťěstí střídáno smutkem dost často. Spíš převládá smutek. Poslední dobou už je toho na mě strašně moc a dnešní den si do kalendáře poznamenám černým fixem, i když na něj stejně hned tak nezapomenu. Dneska jsem oficiálně řekla mýmu klukovi, že je konec. Věřím tomu, že jsem jednala správně a jestli skutečně jednou zjistím, že jsem udělala chybu, tak si půjdu rovnou hodit mašli. On byl moje první láska, on mě naučil, co znamená \"milovat někoho\", chodila jsem s ním dlouho, znali jsme se dokonale a já to všechno zkazila. Ale když něco končí, také něco začíná. Začínám nový vztah a pevně doufám, že bude lepší. Tak mi ho nekaž! Nech mě být, jestli mě doopravdy miluješ, tak zkus pochopit, že jsem s ním šťastná a že ty už na tom nic nezměníš. Jen mi svýma zprávama ubližuješ a psychicky mě ničíš. Pokud to neděláš kvůli dobrému pocitu, tak toho prosím nech, bude nám tak oběma líp. SBOHEM!!!!
Nyx
04. 06. 2002
Dát tip
Hale tak mu tohle dej přečíst, my ostatní čtenáři s tím nic neuděláme, ale mašli si neházej, to nemá žádný význam a to nikdy, uvědom si, že jsis život nedala, tak nemáš právo si ho brát.

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru