Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

ASTEROID CITY 12/

01. 09. 2022
0
0
113
Autor
28g

 

 

Here are some dreams about asteroids or meteorites, and their interpretations.
Zde je několik snů o asteroidech nebo meteoritech a jejich výklad.

 

Snění o meteoru

Astronomické objekty symbolizují krátkodobé štěstí, když se objeví ve snu. Během následujících šesti měsíců máte velkou šanci na úspěch ve všem, co děláte.

Ve vztazích ani v profesním životě nebudou žádné konflikty a všichni vás budou mít rádi. Toto období využijete, protože si ho zasloužíte, jelikož budete vědět, že je dočasné.

Meteor ve snech představuje možný problém, který může zhatit vaše plány, vztahy nebo dokonce váš pocit stability. Představuje potenciálně nebezpečnou situaci.

Váš život se dramaticky mění, čelíte katastrofám nebo pociťujete obrovské nežádoucí dopady. Čelíte krizi. Došlo k velkému zklamání.

Meteor si také můžete vyložit jako vyjádření pocitů z velkých nepředvídaných změn, které se vás netýkají. Můžete být svědky toho, že někdo jiný prochází významnou životní změnou. Můžete sledovat zprávy nebo se dozvědět o důležitém vývoji v cizí zemi.

Význam meteoru dopadajícího na Zemi ve snech

Obvykle je zjevení meteoritu ve snech pozitivním znamením. Přichází sdělení, možná poštou nebo e-mailem, a oznamuje příchod nových informací. V práci se setkáte s významnou změnou.

Škody způsobené meteorem mohou naznačovat, že navzdory obtížím vše překonáte. Sen o meteoritu může znamenat, že projekty půjdou podle plánu, protože malé objekty se často srážejí s naší planetou.

Meteorit ohrožuje váš sen. V takovém případě se můžete cítit ustrašení, nezvladatelní, máte problémy se svými cíli, prožíváte úzkost, máte problémy ve vztazích nebo jste nestabilní.

Je symbolem spojení s ženstvím, velkou matkou, a také výživy, plodnosti, tvůrčí schopnosti a/nebo dlouhověkosti.

Když shoří v naší atmosféře, zanechává za sebou stopu, ale ve snech to může být vnímáno jako útok na něco, co s vámi hluboce rezonuje.

Může se dostavit pocit zranitelnosti a strachu v důsledku toho, že něco již není chráněno. Můžete být vnímáni jako chladní nebo panovační; opak toho, co představuje Země, pokud něco mimo vaše chápání nebo vnímání ovlivňuje to, jak vás lidé vnímají.

Sny o asteroidech dopadajících na Zemi

Pokud se vám zdálo o asteroidu, který dopadl na Zemi, můžete se obávat věcí, které se možná nikdy neuskuteční.

Symbolizujete jím také svou emocionální a fyzickou zátěž. Pokud se chcete cítit svobodní, musíte se zbavit pout. Staňte se nezávislými. Převezměte odpovědnost za svůj život.

Sen naznačuje, že generujete nové myšlenky a svěží nápady. Sen naznačuje nový začátek. Nový život je na obzoru.

Pokud si sen vyložíte negativně, znamená to, že budete mít zlomené srdce. I když to může být pro váš prospěch, přesto to není příjemný zážitek.

Translated with www.DeepL.com/Translator (free version)

 

MAGIE - MAGIC

Veřejná skupina

223 členů

Vidělo to 14 lidí

3 komentáře

Eva Součková  Wes Anderson a asteroid... ?? Asteroid bude poletovat v pokoji domu, poněkud nefunkční rodiny a zároveň děj (tedy spíš fragmentované vyprávění) filmu bude usazeno do města na asteroidu... to bude taková skoro Verneovka Na kometě :)  ... mohla by tam hrát Frances McDormandová, Jason Schwartzman, Adrien Brody, Wallace Wolodarski

Odpovědět  Sdílet  24 min

Iveta Rousová Eva Součková Přesvědčíte se již zakrátko, madam, nakolik jste odhadla. (Mimochodem, herecké obsazení je již známo...)

Odpovědět  Sdílet  21 min

Eva Součková  tak ne ... Frances a Wallace tam nehrají... zato Scarlet Johansson ,Margot Robie... hm tak to bude město s blond krasavicemi ... že by sexuální doupě??

Odpovědět  Sdílet  22 min

Eva Součková  jenom poznamenávám, že obsah filmů u Wese se špatně vypráví i po shlédnutí natož před shlédnutím za pomocí 3.oka či telepatie aj.

Odpovědět  Sdílet  1 hod

Iveta Rousová  Ale nepokusit se? Mezi magiky? Nedokázat si vzpomenout na sny?

Odpovědět  Sdílet  51 min

Eva Součková  Iveta Rousová  sny si pamatuji jen takové ty pragmatické... ujede mi vlak, špatně účtuji... a tak. A ty zajímavé než si protřu oko a sáhnu po notýsku jsou tatam. A pak ,já přizpůsobuji si sny... když mě honí pes, tak mu uletím a tak... Něco jako od Wese se mi snad nikdy nezdálo, to je moc překombinovaný

Odpovědět  Sdílet  39 min

Erwina Prokopová  Eva Součková  Evo, jsi nejlepší!!!

Odpovědět  Sdílet  15 min

Eva Součková  Erwina Prokopová  díky... u Lynche bych to možná zkusila, ale u Wese se nechám překvapit. Poslední doubou už to není Život pod vodou ani Fantastický pan lišák

Odpovědět  Sdílet  11 min

Iveta Rousová  Eva Součková  Jakoby 70 let starými postupy hledal nové filmovací možnosti, že ano? Jejich prostřednictvím arcidíla. Proto jsem výsledkem toho Asteroid City nejistá. Magie (jako inspirace) nemusí vždy fungovat. (Zvláště pak mezi zdejšími ne.)

Odpovědět  Sdílet  3 min  Upraveno

 

http://www.dreambible.com/search.php?q=Asteroid

Asteroid

Mít sen o asteroidu blížícím se k Zemi představuje potenciální problém se schopností devastovat cíle, přinést zklamání nebo sabotovat současné úsilí. Nevyhnutelná katastrofa nebo ostuda. Něco, co by ve vás mohlo vzbudit pocit, že nikdy neuděláte to, co jste chtěli. Mohlo by to také odrážet situace, které totálně zničí váš optimismus nebo pocit rovnováhy, kterého jste dosáhli.

Pokud asteroid narazí na Zemi, může představovat cíle nebo ideály, které byly ohroženy.

Příklad: Muž snil o asteroidu mířícím k Zemi. Ve skutečném životě vyprávěl přátelům o dovolené, na kterou se chystá vzít, ale tajně si začal uvědomovat, že na to možná nemá dost peněz. Asteroid odrážel jeho pocity ohledně přátel, kteří k němu potenciálně ztratí respekt, pokud zjistí pravdu.

Příklad 2: Muž snil o tom, že uvidí asteroid vstupující do zemské atmosféry. V bdělém životě si zapomněl vzít léky, které denně potřeboval, a způsobilo to vážné děsivé komplikace. Kvůli nedopatření se bál smrti.

Co ale znamená sen, v němž na asteroidu žijete?

 

https://www.quora.com/I-had-a-dream-about-a-meteor-impacting-Earth-and-surviving-What-does-it-mean

I had a dream about a meteor impacting Earth and surviving. What does it mean?

Zdálo se mi, že na Zemi dopadl meteorit a (já) přežil. Co to znamená?

Steven Cle Ross

Autor má 723 odpovědí a 3,1 milionu zobrazení Aktualizováno březen 4

Úderný sen doslova. Vyhnuli jste se události, která vám změní život, a to k lepšímu. Jedná se o velký sen, který má hluboký dosah.

Země jste vy. Meteor představuje událost, která změní váš svět k lepšímu. Ve snu jste se vyhnuli velkému řetězci událostí. Země, stejně jako vy, se pohnula, bylo žádoucí. Pozitivní je vaše schopnost rychle se přizpůsobit. Jste svými myšlenkami.

Váš sen začíná, jako hrozba, nicméně počáteční drama, je pouze hrozbou, založenou na tom, jak reagujete a reagujete na podnět, v daném okamžiku ve snu a ve vaší bdělé zkušenosti. Udělali jste dobře. Vaše přežití, v tomto snu, je vaší silou. Váš sen vám dal nahlédnout do vizuální podoby vás, jako symbolického, opravdového úspěchu, který umí moudře měnit směry a zároveň se učí a roste. Správně pochopená obraznost má životní entitu, jako jemná, majestátní kvalita z moudrosti stromu života, jak se vám zdálo.

To má původ v podvědomém myšlení. Vidět a věřit, dobrá síla, milující milost. Dveře vám byly odhaleny a budou široce otevřeny, neboť jste si nyní vědomi, vnímáte zevnitř. Určitý stupeň jasnozřivosti. Nové perspektivy jsou vám nyní k dispozici.

Čistě zasuté a ze zákonů pravdy v jednom z mnoha nebeských zákonů božské přitažlivosti. Předčasně se otevíráme v realitě. to je potrava pro vaši mysl, tělo a duši i vašeho ducha.

Nyní vidíte jasně. Čas nyní přináší tento sny ctnosti jako vaše. Pamatujte, že tento sen je vaším snem. Všechny dobré ctnosti si můžete ponechat pro svůj život a růst. Udržované a pěstované dobrými modlitbami s láskou ve všech záměrech. Viděli jste a uvidíte, jak se pro vás rozvíjí velká milost.

Noah Avery

Studoval na Self Educated Autor má 80 odpovědí a 86.5K zobrazení odpovědí 2roky

Znamená to, že vaše podvědomí kontrolovalo vzpomínky, které jste měli na meteory v průběhu života, a rozhoduje se, jestli stojí za to si je ponechat nebo se jich zbavit, pak si vaše prefrontální kůra myslela, že jste tu vzpomínku znovu prožívali, takže se to snaží napravit tím, že si o tom vytvoří příběh,který se někdy sám uloží jako vzpomínka. To je vše.

 

Co ale znamená sen, dá-li se s takovým vůbec setkat, v němž na asteroidu vy nebo jiní žijete?

 

 


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru