Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Dve telá

16. 03. 2023
8
6
167

od Ivy

mne sa sníval sen o babke, že mala dve telá a jedno vedomie..

chystala som sa s ňou na prechádzku... bola v takom poschodovom dome a jak som otvorila vchodové dvere, spadla zo schodov.. ale v tom som už pod pazuchou držala to "druhé telo" a hovorím jej babi kľud, kašli na to, nejdem ťa zdvíhať za chvíľu "si tu".. a začala som "tú babku", čo som držala pod pazuchou hladkať po líci, aby to jej vedomie prešlo z tej spadnutej babky, do tej, čo mám pod pazuchou.. a tak sa i stalo.. bolo to totálne živé, ešte aj ako som ju držala pod pazuchou, tam som cítila tú pumpičku, čo má v ruke..

babka sa len obzrela na to telo, čo zostalo ležať pod schodami, mávla rukou, usmiala sa a vykročili sme cez prechod na výlet

 

Monka:

Iv, ty máš také magické sny.. veľmi zaujímavé.. myslím že to by sa babke páčilo môcť nechať toto telo niekde pod schodmi a vyraziť na výlet v novom, čerstvom..


6 názorů

ťažko pochopiteľné pre niekoho, kto nečíta pravidelne zbierku Mamoviny...je preavda, že sme divné a sny máme ešte divnejšie, tak nečudo, ak by neporozumel ani pravidelný čitateľ :)

vďaka, že si sa zastavil, anonyme :)


Tahle krátká próza mě zaujala, byť si nejsem jistý, jestli jsem ji ve všem všudy správně pochopil :)


to by sa babke páčilo...aj mně


Kočkodan
16. 03. 2023
Dát tip

Interesantním snem „Two Bodies“ by Morpheus bodoval i u řady dalších spáčů. A možností výměny těl v reálu zase matka Příroda. Ale to bychom od ní chtěli asi už moc...


Alegna
16. 03. 2023
Dát tip

Komu by se nelíbilo :)


To by se jí určitě líbilo. Takový sen je laskavý.


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru