Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Krajic chleba

11. 06. 2002
3
0
1796
Autor
Severkanova

Ta druha...ci snad i treti?

Sbiram drobty v nadeji

ze jednou bude jich dost

ze mohu si z nich slepit

cely krajic chleba.

 

Ten kdo krajic ma,

navic s pomazankou,

nezabyva se drobty

rozrousenymi po ubruse.

 

Nasyceny clovek

vyklepe ubrus z okna.

 

Dal sbiram drobty chleba,

hnetu z nich delikatni figurky,

produkty me fantazie,

a po cem touzim,

je obycejny krajic chleba.


Severkanova
09. 11. 2002
Dát tip
Kapr: nech mi drobtu aspon hrstku bych z nich uhnetla si kostku. Tu pak vrhnu, sestka mi padne, vse v budoucnosti bude pak snadne. Vsude budou krasna slova kvest, vsichni budou krasny zivot vest. Chleba bude, masla bude, i bez fronty na nas zbude. Dekuji za cteni a za prizen. :-)))

tohle mi moc nesedlo, takové...reálné ? postrádám v tom vícce citu

Severkanova
07. 11. 2002
Dát tip
Navzdy_Tvuj: Plne souhlasim. Ta touha je tam zamaskovana ...za chladem reality..... Tato basen patri minulosti ...je zajimave se divat na neco, co jsme napsali, s odstupem casu a rikat si, dneska bych toto vubec nenapsala...

Kapr
06. 11. 2002
Dát tip
Posbírám ti tolik drobtů že na figurky už nevyzbyde až uhněteš z nich celý nový krásný svět a nikdy nebude tak krásný Jak pár tvých přenádherných vět.

Severkanova
03. 10. 2002
Dát tip
Ja na chleba moc vybirava... Jen cerstvy...s maslem...s romaduuuuurem... Ale topinky, to je opravdu mlask. Jenze, k tomu je zasejc potreba ten pravy chleba, a ne nejaka buchta... A tak topinky naposledy na Kampe, na topinkovem dni... Ti Pismaci je tam delali dobre. :-)

WiruZ
01. 10. 2002
Dát tip
Já chleba ne moc - ale takový topinky ty jo. Mlask.

olivierek
22. 08. 2002
Dát tip
Jasne, bez poradnyho chleba je tezky zit, to je marna snaha vysvetlit tem, co poradny chleba nikdy nejedli :-) Opravdicky chleba s jahodama a se slehackou? - Ó to bude oslava :-)

Severkanova
22. 08. 2002
Dát tip
Opravdicky chleba s jahodama a se slehackou chutna laskove...a kdo to nikdy nezkusil, tak ho ponoukam, aby si ho od nekoho honem rychle nechal namazat...:-)

Severkanova
15. 06. 2002
Dát tip
Dekuji za tip. A, jelikoz zitra letim do Prahy, tak se kazdicky den uz od rana postim doufaje, ze odmenou mi bude vecerni chleba (s jahodama a se slehackou:-)))))

Stevenson
14. 06. 2002
Dát tip
dobre, ale asi jsi to dala podruhe.. vzdyt jsem to uz cetl i tipoval.) a neboj, oni snad porozumeli.. kdyz ne, jejich chyba.)

siti
14. 06. 2002
Dát tip
asi by Tě měl někdo pozvat na večeři a říkám na večeři ne na oběd. Když všechno správně dopadne tak jsou z chleba jahody se šlehačkou. (ale chleba je grund, nic naplat)

kirkov
13. 06. 2002
Dát tip
anóóóóóó se škavrkou pomazánkou ........slurp!

Severkanova
13. 06. 2002
Dát tip
Albi, po chlebu se styska, a kdyz si ho tu clovek i upece, tak stejne chutna jinak... Kirkov - skvarky miluji a kdyz se doma v Cesku delaj, tak presto utecu - uz jen ta vune ve vzduchu .....mne zene a zene....

Albireo
12. 06. 2002
Dát tip
Zřejmě jsi opravdu daleko. Také se mi po našem chlebu stýskalo, a to jsem byl jenom na měsíc v Anglii.

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru