Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Moudrost spočívá v poznání, kdy je třeba jednat a kdy naopak nejednat...

30. 06. 2023
0
5
95
Autor
Delfín

   Lidé jsou různí... Někdo hledí na svět s despektem a všechno vidí jen černě, jiný se na něj rád dívá jen růžovými brýlemi a když je pak na chvilku odloží, nestačí se divit! 

   Základem úspěšného života je znát Míru! Neodmítat, co život nabízí, ani po tom příliš chtivě nevztahovat ruku. Znakem pravého muže je, že ví, kdy je třeba jednat, ale pozná i kdy naopak nejednat, nezaplašit zbrkle vidinu štěstí! 

   Nelze mít v životě všechno, je třeba si zvolit, co opravdu chceme. Někdy je vhodné vzít šanci ztečí, jindy je lepší počkat, zapomínat, že jsem lovec. Štěstí pak přijde samo...


5 názorů

Delfín
před 10 měsíci
Dát tip

Sakra! Napsal jsem něco jiného...Místo poslední věty mi mobil vložil to ppppp...


Delfín
před 10 měsíci
Dát tip

Janino 6, ono je asi lepší, že tím pravým mužem nejsi!


Delfín
před 10 měsíci
Dát tip

To určitě myslíš mne, že? Já taky znal jednoho Benetku, telefonního mechanika, a jiný zase sestavil zkušební vozík, který byl pojmenován po něm, tedy taky benetka...A další kolega k tomu udělal adaptér, aby šlo napíchnoit 10 voličů najednou a postupně na nich proběhla sama zkušební volání...


Benetka
před 10 měsíci
Dát tip Janina6

Sím sím sím! Taky znám jednoho Míru!!! :D


Janina6
před 10 měsíci
Dát tip Benetka

Ach jo. Tady se v poslední době nějak rozmohlo objevování Ameriky... 

Ale musím se pochlubit, že jednoho Míru znám. Přesto pořád nejsem pravým mužem. Jestli soudruzi někde neudělali chybu...  ;)


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru