Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Ustarostené matky

19. 07. 2023
9
7
135

Správy z Chorvátska. Zobrali sme aj maróda na vzduch. Mala dnes tridsaťdeviny horúčky, museli sme prestriedať paralen aj ibalgin. Po večernom paralene sa jej polepšilo. Najedla sa a chcela ísť von. Viezli sme ju v kočiari po západe slnka. Ešteže sme Nine zobrali dva. Kľudový režim dodržala, ľuďom sme sa vyhýbali, nech nepokazíme dovolenku aj iným. Urobilo jej to dobre.

Dnes.

Myslím, že Hanka sa má lepšie. Je živšia, veselšia a upindaná, čo je znak toho, že sa vracia do normálu. Teplota bez zrážania nevystúpila nad tridsťosem. Včera bol ťažký deň. Bola som rozhodnutá, že ráno ideme k doktorovi. Zobudila sa v oveľa lepšej nálade ako včera, tak som tomu ešte dala šancu a vyzerá to nádejne.

Ivana píše.

To je super! Poznám tieto stresy a dilemy so zvieratami, s deckom si to ani neviem predstaviť. Ja mám pacienta Špagátika. Bol to asi len ľahší zápal močáku. On má takú vývojovú vadu. Už mi aj papá. Priložené foto Špagátika s hlavou vo vedre s jedlom. Ale musím byť pri ňom. Inak mu nechutí. Tvoja ti papá?


7 názorů

U dětí je to hned, teplota vyletí a druhý den o ničem nevědí.


Kočkodan
před 9 měsíci
Dát tip

Zajímavé přirovnání; to jsou malé Romky obzvlášť teplé? (žmurk)


gabi tá istá
před 9 měsíci
Dát tip Alegna

Haňa už druhý deň bez teplôt, kúpe sa v mori, vraj je teplé ako cikanička


Alegna
před 9 měsíci
Dát tip 8hanka

Je dobře, že je líp nejen Hance :)


Kočkodan
před 9 měsíci
Dát tip Alegna, gabi tá istá, Gora, dievča z lesa, 8hanka

„Tvoja ti papá?“

Předpokládám, že Iva obdržela jako odpověď foto Hanky s hlavou vo vedre s jedlom.


gabi tá istá
před 9 měsíci
Dát tip

Phil, naši Chorvátsko každý rok zo zdravotných dôvodov. Deťom aj Monke prospieva podnebie, majú všetky tri atopický ekzém.


Philogyny
před 9 měsíci
Dát tip

My už Chorvatsko dávno ne. Jsme doma. Dětem je jedno, kde jsou. Když je zázemí . Měla jsem tam ráda ty jejich bílé kameny... :)  Než se jednou manžel ponořil...


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru