Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

A je svatej klid

14. 06. 2002
2
0
1270
Autor
Podracký

A je svatej klid. Dozněly tamtamy, vřava ustala. Pokud se nestane něco mimořádného, máme na čtyři roky klid.

Teď by se asi slušelo okomentovat letošní volby. Jenže většina lidí je už unavena proudy planých slibů i dobře míněných předsevzetí politiků. Na zahrádkách se přitom červenají první jahody, holky začaly nosit krátké sukně aby se bylo na co dívat, a ať toho není málo, začaly růst houby.

Zrovna tenhle týden jsem našel svýho prvního letošního praváka. Seděl schovanej v trávě a vyloženě si říkal o to, aby skončil v polívce. Ostatně moc mě přemlouvat nemusel.

Taky jsem potkal holubinky. Jenže ty maj odspoda chladič a působí docela nedůvěryhodně. Čas od času sice nějakou seberu, pak jí studuju hodinu s atlasem, a nakonec stejně skončí v koši. Podobají se totiž skoro všechny mochomůrkám, a ty, jak vím od jednoho kámoše, sice chutnaj dobře, ale ty stavy potom...

Jenže jak vím od toho samýho člověka, někdy je přece jen lepší se otrávit mohomůrkou, než lidma. A na tom asi něco bude.

Takže zkrátka a dobře, je po volbách. Jo, a abych nezapoměl. Taky rostou houby.


Volby jsou vždycky výživným tématem pro fejeton. Ani já jsem se neudržel. Ale ty holky v minisukních, všude puch květin a ke všemu ty houby... Hm! To je rozhodně mnohem, mnohem zajímavější. (T)

Yossarian
15. 06. 2002
Dát tip
Volby jo? Tak si přečti moji úvahu.

BarbaraLee
14. 06. 2002
Dát tip
A kdo vyhral??? ja na to uplne zapomnela... ze ja zase nebyla volit....??? no nazdar.

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru